University of Stirling

Bevezetés

A University of Stirling elkötelezett amellett, hogy segítse a diákokat, hogy változást tudjanak elérni a világban. A Skócia szívében található Stirling olyan hely, ahol a képességeket – nem a hátteret – értékelik, és az oktatás, a foglalkoztathatóság és a létesítmények mind ötcsillagos minősítést kapnak (QS World University Rankings 2020).

A University of Stirling wa s rangsorolt top 30-ben az Egyesült Királyságban a The Guardian University Guide 2021, és a diákok eddig Stirling top 20, az Egyesült Királyságban hallgatói elégedettség az Országos Hallgatói felmérés 2020.

Több mint 220 egyetemi kurzus -kombinációval és több mint 90 posztgraduális képzéssel, beleértve az online tanfolyamok portfólióját, felvesszük diplomásainkat a munkahelyi sikerhez szükséges ismeretekkel, szakértelemmel és foglalkoztathatósági készségekkel.

Egyetemi élet

A University of Stirling egyetemi környezetében az Egyesült Királyságban az 1., az egyetemi környezetében pedig az 5. helyen szerepel (UK ISB Benchmark és Global ISB Benchmark 2018), és nem nehéz felfogni, miért.

Kevesebb, mint egy órányira Glasgow-tól és Edinburgh-től, gyönyörű, 330 hektáros kampuszunkban újonnan felújított szállások, vendéglátóhelyek, üzletek, mozi és színház, sőt egy 18. századi kastély is található. A közelmúltban több mint 40 millió fontot fektettünk be világszínvonalú fitnesz- és nagy teljesítményű sportlétesítményeink továbbfejlesztésébe, valamint egy új egyetemi központ létrehozásába.

Elkötelezettség a foglalkoztathatóság iránt

Skóciában az 1. és a világ első 15 helyezettje a karrier-szolgáltatások terén (UK ISB Benchmark és Global ISB Benchmark 2018) tanfolyamaink gyakorlati tapasztalatokat, karrier-támogatást és lehetőségeket kínálnak az iparral való együttműködésre szerte a világon.

Globális kilátások

A University of Stirling a szó minden értelmében valóban globális. Több mint 120 nemzetiség képviselteti magát változatos és befogadó campusunkon.

Együttműködünk a világ intézményeivel - több mint 60 országban folytatunk kutatási partnerségi oktatást annak érdekében, hogy hallgatóink előremutató diplomásokká válhassanak, olyan készségekkel, amelyeket a munkaadók szerte a világon keresnek.

Sportos kiválóság

A University of Stirling skót sportkiválóság egyeteme, és a Times és a Sunday Times a 2020-as Egyesült Királyság Év Sportegyetemének járó elismerést kapott. Öt nemzeti irányító testületnek is otthont adunk, és Skóciában az 1. helyen, az Egyesült Királyságban pedig az első öt helyen állunk. sportlétesítményekhez (UK International Student Barometer Benchmark és Global ISB Benchmark 2018).

A diákok is részesülhetnek több mint 50 sportegyesületek, több tucat heti sportfoglalkozások és nem-kompetitív sportprogram s.

Kutatás hatással

Világvezető akadémikusaink szakterületük szakértői, tanításunk pedig feltárja ezt az élvonalbeli kutatást, hogy hatást gyakoroljon a társadalomra. Ezért háromnegyede Stirling kutatási sorolták, mint akár a világ vezető vagy nemzetközileg kiváló a legutóbbi Research Excellence Framework (REF2014).

Célunk egyszerű: a világ táplálékától a pszichológia felhasználásáig a bűnözők elkapásához, meg akarjuk oldani korunk globális kérdéseit. Több tudományágat átfogó kutatóink kihívást jelentenek a feltételezésekre, innovatív gondolkodásra és megoldásokat találnak.

Készen állsz a keverésre?

Keresse meg kurzusát , tudjon meg többet a finanszírozási lehetőségekről, az ösztöndíjakról és arról, hogy miért a skóciai University of Stirling .

promóció

Register for Open Day

Rankings

The University of Stirling is ranked top 30 in the UK (The Guardian University Guide 2021), and students rated Stirling top 20 in the UK for student satisfaction in the National Student Survey 2020.

Helyszínek

 • University of Stirling,, FK9 4LA , Stirling

Kérdések

Általános Információ

 • További információt szeretnék erről a képzésről.

Program Dates

 • Mikor van a jelentkezési határidő?
 • Mi a program kezdési dátuma?

Tandíj & költségek

 • Mennyibe kerül ez a képzés?
 • Van részletfizetési lehetőség?

A Program Típusa és Időtartama

 • Online is elvégezhető a képzés?
 • Milyen hosszú a képzés?
 • Nappali tagozatos vagy részidős a képzés?

A tanulmányok helyszíne

 • Hol található az intézmény?
 • Hol található a campus?

Finanszírozás

 • Milyen egyéb finanszírozási lehetőségeket kínál a képzés?

Hogy lehet jelentkezni

 • Milyen dokumentumokra van szükségem a jelentkezéshez?
 • Miből áll a felvételi folyamat?

Nyelv

 • Milyen nyelvű a képzés?

Más

 • Más