University of Liverpool Online Programmes

Bevezetés

Bevezetés

Üdvözöljük University of Liverpool Online Programmes .

Posztgraduális programjaink megfizethető és kényelmes utat biztosítanak a tanulás és a karrier fejlődéséhez. Magasra értékelt képesítést kap egy rangos brit egyetemtől és a Russell Group tagjától, amely egy 24 kutatás által vezetett brit egyetem csoportja, amely elkötelezett a lehető legmagasabb szintű kutatás és oktatás fenntartása mellett.

Miért érdemes University of Liverpool Online Programmes tanulni?

Minden programunkat kifejezetten az online tanuláshoz terveztük. Az oktatást és az értékeléseket a legmodernebb tanulási platformunkon keresztül rugalmasan nyújtják, hozzáférést biztosítva a tanulmányok online elvégzéséhez szükséges összes erőforráshoz és támogatáshoz. A program sikeres befejezése után meghívást kap a Liverpooli Egyetem gyönyörű campusára, Anglia északnyugati részén.

Rólunk

A Liverpooli Egyetem 2000 óta kínál online programokat, ezzel Európa egyik vezető online posztgraduális fokozata. A karrier előrehaladására és a globális együttműködésre összpontosítva programjaink olyan ambiciózus szakemberek számára készültek, akiknek több éves munkahelyi tapasztalatuk van, és akik rangos képesítést szeretnének megszerezni, miközben nem veszélyeztetik meglévő kötelezettségeiket.

Helyszínek

  • Liverpool

Kérdések