Keystone logo

7 Tanfolyam Programok ban ben Jogi tanulmányok Általános Jogtanulmányok Pre-Law 2024

Szűrők

Szűrők

  • Tanfolyam
  • Jogi tanulmányok
  • Általános Jogtanulmányok
  • Pre-Law
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (7)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Tanfolyam Programok ban ben Jogi tanulmányok Általános Jogtanulmányok Pre-Law

A diákok, akik érdeklődnek a összpontosítva egy adott témáról, és többet megtudni akkor beiratkozik egy tanfolyamot. A pálya egy osztály, ahol a diákok megvitatják és feladatokat végrehajtani, mint rendező tanár.

Mi a pálya előtti gyakorlat? A kurzus a pre-törvény egy órán, ahol a diákok megismerhetik az alapítvány és konvencióit jog feltételezett célját mozog a jogi egyetemre. Mivel ez általában egy előre szakmai tanfolyamon a hallgatók azt is többet felvételi gyakorlat és a karrier a jogi egyetemen. Más tanfolyam érinthet a politológia, a büntető igazságszolgáltatás, a filozófia és a jogtörténet. Ezek az elemek célja, hogy felkészítse a tanulókat a további vizsgálat vagy a munka területén.

Diákok, akik a tanfolyam előtti gyakorlat gyakran élveznek előnyöket, mint például minősítési további vizsgálatot, lehetőséget, hogy folytassa szakmai és egyre készségek, amelyek általában vonzó a potenciális munkaadók.Megszerzett tudás a tanfolyam is vezethet, hogy a munkalehetőségek jobb fizetést.

A költségek egy előre törvény természetesen attól függ, hogy megy az iskolába, hogy milyen hosszú ideig beiratkozott és hány kredit az osztály. Ahhoz, hogy egy becslés, a legjobb, ha a kapcsolatot a intézet felvételi irodában.

A kurzus a pre-törvény felkészítsen számos karrierje. Diákok, akik előre a jogi egyetemre válhat ügyvéd, persze, de egy sor más munkalehetőség létezik is. Lehet úgy dolgozik, mint egy asszisztens, például jogi tanácsadó vagy jogi író. Másik megoldás, a diákok is szerzett ismereteiket használni a tanítás törvény vagy felajánlja jogi műhelyek az emberek, akik a szükséges útmutatást.

A pre-törvény természetesen gyakran jó befektetés iránt érdeklődő diákok belépő a jog területén, és lehetőségeket lehet elérhető online.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.