Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 68 Jogi Tanfolyamok  (Tanfolyam) Programok ban ben Jogi tanulmányok 2023

68 Tanfolyam Programok ban ben Jogi tanulmányok 2023

Áttekintés

Azok a középiskolai diplomások, akik először beiratkoznak az egyetemre, meg kell érteniük, hogy a tanfolyamok hogyan működnek. A legtöbb program magában foglalja a kurzusokat, amelyek közül néhányat kijelöltek és mások, akiket a hallgatók választhatnak. Általában néhány hónapra van szükség egy főiskolai tanfolyam elvégzésére.

Mi az a jogi képzés? A törvény egy hatalmas terület, amely számos különböző szakterületet foglal magában. Ezek közé tartoznak a perek, a nemzetközi jog, a kereskedelmi jog, a közérdek, az antitröszt jog, az emberi jogok, stb. A jogi tanulmányok valószínűleg egy bevezető kurzus, melynek célja a szakterület alapjai. További kurzusok valószínűleg szükségesek ahhoz, hogy tovább szakosodjanak az egyes törvények egyikébe.

Az egyik legnagyobb előnye a karrierednek, hogy élvezni fogja a jogot tanulmányozó készségek készségeit fejleszteni. Ezek a kutatási törvényektől és a korábbi bírósági ügyektől, valamint a viták rendezésétől az általános kritikai gondolkodásig vagy kommunikációs képességekig terjedhetnek. A szakterülethez kapcsolódó készségek segítenek a karrier sikeres bejutásában.

Mivel a kurzusra való beiratkozás költségei változóak, jó ötlet, hogy alaposan megvizsgálja a kívánt vagy kötelező tanfolyamokat a beiratkozás előtt. A díjakat érintő szempontok közé tartozhat az iskola, a kiválasztott program, az ország és a tanulmányok időtartama.

Számos különböző karrier van, amit a törvény tanulmányozásával lehet elérni. A jogi képzés legáltalánosabb és legegyszerűbb alkalmazása az, hogy ügyvédévé váljon. Az ügyvédek azonban sokféleképpen dolgoznak, amelyek egy másik területen szakosodtak. Valószínűleg szükséged lesz szakosodásra. A belépő szintű pozíciók, amelyek végül ügyvédévé váltak, paralegális és jogi titkár. Lehetséges a törvényes oktatás alkalmazása politikus vagy bíróvá is válni.

Az induláshoz keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Tanfolyam
  • Jogi tanulmányok
  • Jogi tanulmányok
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (68)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum