Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 15 Jogi Tanfolyamok Programok ban ben Jogi tanulmányok ban ben Leeds, Egyesült Királyság 2023

15 Tanfolyam Programok ban ben Jogi tanulmányok ban ben Leeds, Egyesült Királyság 2023

overview

Leeds West Yorkshire, mintegy fél millió polgár. A város három főiskola és egyetem három, összesen 250 ezer diák, amelyek felét a város lakossága. Ez volt szavazott a legjobb brit egyetem cél a felmérés a The Independent újság.

A jog és szabályozások a társadalom által felállított jogszabályok összességét tanulmányozza. A terület szakirányai között megtaláljuk a nemzetközi kormányzati kapcsolatokat, melyek gondoskodnak a megfelelő üzleti gyakorlat foganatosításáról a határokon átívelő kereskedelmi folyamatok során.

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

Törvény tanfolyamok felfedezni, mint mindenütt témákban, mint a kereskedelmi jog, a szabályozási elmélet és a szellemi tulajdon, hogy csak néhányat említsünk. Sok ilyen szakterületek jár tanfolyam, amely tárgyalja a szabályozási problémák és trendek bevont sajátos iparban.

read_more

filters

  • Tanfolyam
  • Egyesült Királyság
  • Jogi tanulmányok
fields_of_study
  • Jogi tanulmányok (15)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format