Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Jogi Tanfolyamok Programok ban ben Büntetőjog 2024

1 Tanfolyam Programok ban ben Büntetőjog 2024

Áttekintés

A kurzus a Criminal Justice összpontosít területén törvényt, amely delves a bűnözés és a jog, a nemzetközi bűnözés, kriminalisztika, ok-okozati összefüggés, egyetértésével és a különböző formáit bűncselekmények, többek között a témák. Kezdve Oklevelek a tanúsítványok Tanfolyamok, néhány büntető igazságszolgáltatás kurzus igényel nagyobb időbeli elkötelezettség, mint mások.

Mik az előnyei a természetesen büntető igazságszolgáltatás?

Diákok kitöltésével természetesen büntető igazságszolgáltatás nagyon keresettek azok szaktudással a maguk területén, amellett, hogy a korábbi törvény hitelesítő adatok (pl.: Bachelor of Law vagy Juris Doctor).

Ami karrierjét a kurzust büntető igazságszolgáltatás?

A diákok szakosodott büntető igazságszolgáltatás képzett menni dolgozni, ügyvédi irodák, a bűnmegelőzés, a rendőrség, kriminológiai kutatások, a nemzeti és a nemzetközi büntető bíróságok és így tovább.

Mennyibe kerül, hogy egy tanfolyam a büntető igazságszolgáltatás?

A költségeket a vevő természetesen büntető igazságszolgáltatás eltérőek lehetnek attól függően, hogy néhány hét vagy tanfolyam óra, helyszín, a szakosodás és az egyetemi. A támogatás támogatás áll rendelkezésre a pályázók számára, a szükséges alapú, vagy érdemi alapú skála. Az egyetemek, hogy több konkrét információt kérésére, amelyet be lehet nyújtani könnyen ezt a honlapot.

Milyen követelményei vannak a kurzus a büntető igazságszolgáltatás?

Előfeltétele a tanfolyam büntető igazságszolgáltatás eltérőek.Néhány szükséges középiskolai diploma, míg mások egy egyetemi vagy posztgraduális diplomát. Törvény tanfolyamok álló szükséges előadások, a tanfolyam és írásbeli vizsgák.

Hogyan lehet beiratkozni a kurzus büntető igazságszolgáltatás?

Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Tanfolyam
 • Jogi tanulmányok
 • Büntetőjog
Szakirányok
 • Jogi tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum