SRH University Heidelberg

Bevezetés

Németország egyik legrégebbi és legnagyobb magán egyetemeként mi állítottuk az oktatás színvonalát. Felszereljük Önnel a jövőjéhez szükséges ismereteket-gyakorlati, innovatív és kreatív. Ehhez különösen fontos a hallgatóink és oktatóink közötti szoros együttműködés.
Sikerreceptünk: új, gyakorlati képzési programokat kínálunk, egyéni felügyeletet és gyors elhelyezkedést a munkaerőpiacon. Tanulóink számára ez jelenti a legjobb esélyeket a karrierjük beindítására.

Közel 5 évtizede a SRH University Heidelberg a leghíresebb német egyetemek közé tartozik, világszerte szoros üzleti és felsőoktatási intézményekkel.

Oktatás határok nélkül

Alapítvány és kilátások, szabad mozgás és felelősség: Gyere tanulni az SRH Tudományos Toronyba, a mi „tanítótornyunkba”. Felépítése a dinamizmust, az átláthatóságot és a kreativitást szimbolizálja. Oktatási környezetet kínálunk a legmodernebb eszközökkel és vonzó egyetemmel Németország egyik legszebb városában.

Kiváló minőség

Kiválóságra törekszünk. Tanulmányi modellünket, oktatóinkat és oktatásunkat, valamint a hallgatóinknak nyújtott szolgáltatásokat mind ehhez a szabványhoz mérjük. Az oktatás folyamatos magas színvonalát nemzetközileg elismert eljárások és módszerek biztosítják.

Egyetemünkön az oktatás és a kutatás nemzetközi és interdiszciplináris fókuszban van. Karunk és hallgatóink világméretű cseréje révén előmozdítjuk a kulturális sokszínűséget és a nyitottságot. A hallgatók személyes fejlődését ugyanolyan nagyra értékeljük, mint az iskolai végzettségüket - képzési programjainkat kutatásokból és gyakorlatból származó szakértők párbeszédén keresztül dolgozzák ki és hajtják végre. Így készítjük fel őket azokra a kihívásokra és esélyekre, amelyekkel a jövő magasan képzett szakembereiként és vezetőiként kell szembesülniük, eredményorientáltnak és tanulni vágyónak.

Jól összekapcsolt

S RH U niversity Heidelberg együttműködik válogatott egyetemekkel és kutatóintézetekkel itthon és külföldön egyaránt, hogy elősegítse a nemzetközi tudományos közösséggel való cseréket. Kozmopolita, és mégis a fővárosi régióban gyökerező egyetemünk a kultúra és a tanulás regionális központja.

Jelenleg mintegy 3500 tanuló beiratkozott hat iskolánkba: Üzleti, Mérnöki és Építészeti, Társadalom- és Jogtudományok, Terápia, Alkalmazott Pszichológia és Információ, Média és Tervezés.

Helyszínek

  • SRH University Heidelberg Ludwig-Guttmann-Straße 6 , 69123, Heidelberg

Kérdések