Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 8 SJD Programok 2023

8 SJD Programok 2023

Áttekintés

A legmagasabb jogi fokozatot gyakran SJD (JSD) néven is említik, ami a latin Scientiae Juridicae doktor ( Juridicae Scientiae Doctor ) rövidítése. Ez a jogtudomány doktora vagy a jogi tudomány doktora. Az USA-ban, ahol az oklevél leggyakoribb, az SJD a PhD jogi egyetértése. Az SJD-k általában befejeződnek, miután egy hallgató vagy jogi szakember a Bachelor of Law (LLB) és / vagy a Master of Law (LLM) elvégezte.

Mint egy PhD, egy SJD célja a diákok, akik szenvedélyesen járnak a jogi ösztöndíjhoz, akik karrierjüket akadémiai vagy állami tisztségviselőkként szeretnék folytatni. A SJD jelöltek várhatóan jelentős mértékben járulnak hozzá kutatásukhoz a meglévő jogi ismeretekhez. Az SJD konferencia akkor következik be, ha a jelölt sikeresen elvégezte a jelentős kutatást.A legtöbb SJD programban a sikeres befejezés tartalmazza mind a publikálható minőségi disszertáció benyújtását, mind a jelölt kutatása szóbeli védelmét.

Az SJD folytatása érdekében a potenciális pályázóknak be kell nyújtaniuk választott programjukat, és bizonyítaniuk kell jogi alkalmasságukat. Míg egyes programok olyan jelölteket fogadnak el, akik csak egy LLB-t tartanak fenn, sokan azt követelik meg, hogy a pályázók elvégezzék az LLM vagy más posztgraduális szintű jogi diplomát.

Az SJD-k rangos és szigorú tanfolyamok. A legtöbb SJD három éven belül befejeződik. A sikeres SJD jelöltek elvárhatnak, hogy tudósokként vagy jogi professzorokként működjenek, vagy magas pozíciókban legyenek közhivatalok vagy kormányok.

Tudjon meg többet a jogi tudományok doktorairól az alábbiakban felsorolt ​​programokról.Az egyes programoldalakra vonatkozó kapcsolatfelvételi űrlap segítségével lépjen kapcsolatba a programok felvételi tisztviselőivel a követelményekről és az alkalmazásokról.

Olvass tovább

Szűrők

  • SJD
Szakirányok
    Egészségügy
  • Jogi tanulmányok
  • Közgazdasági tanulmányok Nyelvek Üzleti tanulmányok
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum