Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 2 SJD Programok ban ben Jogi tanulmányok 2024

2 SJD Programok ban ben Jogi tanulmányok 2024

Áttekintés

Az SJD a jogtudomány doktora, és a leggyakoribb az Egyesült Államokban. Ez a fejlettségi fok azonban a világ minden táján folytatható, azzal a céllal, hogy növelje jogi ismereteit.

Pontosabban, mi az SJD a jogtudományokban? Ez a fajta SJD inkább kutatási és olvasásvezérelt, hanem tanfolyam-vezérelt. A legtöbb iskola párosít egy tanácsadónál, vagy választja ki a kar egyikét. Gyakran jelöltségi időszak az első vagy két évig, mielőtt a dolgozat megkezdődik. Az értekezésnek bizonyítania kell, hogy jelentős mértékben járul hozzá a tantárgyhoz, és meg kell védeni egy szakértői testület előtt, mielőtt diplomát kap.

Az SJD folytatása bizonyos életképességet nyújt Önnek, beleértve a szervezeteket, tárgyalásokat és problémamegoldásokat. A szervezet segít az Ön idejének kezelésében és napi többlet elvégzésében. A jó tárgyalási készségeket a társadalmi környezetben lehet felhasználni a vita irányításához. A problémamegoldás hasznos a napi problémák kezelésénél.

Annak érdekében, hogy teljesítsd a diplomaidat, fontos költségkeretet készíteni minden költségeidért. Ezek magukban foglalhatják a könyveket, regisztrálást, tanfolyamdíjakat és utazást. Lépjen kapcsolatba az iskolákkal, hogy megtudja, mit tud ezekről és egyéb költségekről.

Az SJD-vel folytatott karrierlehetőségek a világ minden tájáról érhetők el. Néhány hely a nemzetközi vállalkozásoknak, ügyvédi irodáknak, jogi iskoláknak, nonprofit szervezeteknek és kormányzati hivataloknak. Ezeken a szervezeteken belül a keresett munkakörök közé tartoznak a nemzetközi jogi tanácsadó, a külföldi nagykövet és a szabályozó ügynök. Az SJD-t arra is fel lehet használni, hogy tovább növelje jelenlegi karrierjét promócióval vagy fizetésemeléssel.

A jogtudományok számos iskolában kínálnak tárgyat. Ezek közül az iskolák közül bármelyik a végzős programban kínálhat SJD-t. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • SJD
  • Jogi tanulmányok
  • Általános Jogtanulmányok
  • Jogi tanulmányok
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum