Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Részidő SJD Programok ban ben Irányelv ban ben Boston, Amerikai Egyesült Államok 2023

Részidő SJD Programok ban ben Irányelv ban ben Boston, Amerikai Egyesült Államok 2023

overview

Mivel a főváros, Massachusetts, Boston nagyon nagyvárosi és otthon több mint 6 millió ember. Ez a központ az oktatás több mint 100 főiskola és egyetem részt venni.

Milyen előnyökkel jár a politika egyetemi tanulmányozása?

Az egyetemi szakpolitikai programok célja, hogy megtanítsák a hallgatóknak a jogi fogalmakat és a jog különböző formáinak alkalmazását. A politikai végzettség hasznos lehet azoknak, akik a közszférában szeretnének dolgozni, vagy politikai karriert szeretnének folytatni. Vannak, akik úgy döntenek, hogy tanulmányozzák a politikát, mert érdekli őket a kormányzás. A szakpolitikai kurzusok betekintést nyújtanak a törvények megalkotásába, a társadalomra gyakorolt hatásukba és az egyén életére. Számos szakpolitikai végzettség tartalmazhat irányelvírási kurzusokat is. Ezek hasznosak lehetnek azoknak, akik kormányon szeretnének dolgozni, vagy maguk akarnak törvényeket alkotni.

Mit kezdhetek politikai diplomával?

A politikát gyakran szokatlan diplomaválasztásnak tekintik az egyetemisták körében; azonban egyre népszerűbb. A szakpolitikai végzettség előnyösnek tekinthető azok számára, akik olyan karriert szeretnének folytatni, amely erős kritikai gondolkodást, kreativitást és kiváló kommunikációs készségeket igényel. A politikai végzettséggel rendelkezők bőséges munkalehetőségükre számíthatnak a diploma megszerzése után, mert rendelkeznek majd ezekkel a készségekkel. A politika ideális választás, ha valaki a jövőben politikával, joggal vagy a kormányzattal szeretne foglalkozni.

Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

Azok a jogászok, akik JD-t és Masters of Law-t végeztek, és akik a legmagasabb jogi fokozatot szeretnék elérni, fontolóra kell venniük az SJD programot. A kiterjedt kutatás és írás során a doktori fokozatot a jogtudományok doktora készítik, hogy törvényeket oktassanak vagy magas szintű kormányzati rendet alakítsanak ki.

A részmunkaidős tanulás lehetővé teszi a diploma vagy képesítés megszerzését akkor is, ha nem tud teljes munkaidőben iskolába járni. Az ember saját tempójában tanulhat, fokozatosan gyűjtve a krediteket, amelyek beszámítanak a végső minősítésbe.

read_more

filters

  • SJD
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Boston
  • Részidő
fields_of_study
    Egészségügy Jogi tanulmányok Közgazdasági tanulmányok Nyelvek Üzleti tanulmányok
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format