Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös SJD Programok ban ben Irányelv 2023

SJD Programok ban ben Irányelv 2023

Áttekintés

Miután elnyerte a főiskolát vagy a mesterét, dönthet úgy, hogy folytat egy SJD-t vagy a jogtudomány doktorát. Ez a posztgraduális diploma a jogi kutatásra összpontosít, és sok évig tarthat.

Pontosabban, mi a SJD a politikában? Ez a fejlettségi fok arra összpontosíthatna, hogyan lehet létrehozni vagy fenntartani a politikákat, illetve hogy hogyan lehet újraírni a meglévő politikákat, hogy etikusabbak és egyértelműbbek legyenek. Ahhoz, hogy jogosult legyen erre a programra, szüksége lesz egy LLM-re, egy mesterképzésre, vagy azzal egyenértékű tanúsítvánnyal, amely valamilyen jogi munkatapasztalattal rendelkezik. Az SJD befejezése több kutatást és olvasatot igényel, mint a tanfolyam, amelynek célja, hogy felkészítse Önt egy tézis vagy disszertáció megvédésére egy kari tagok bizottságára.

Néhány készség, amit egy SJD program során nyerhet, nyilvános beszéd, kommunikáció és állhatatosság. A nyilvános beszéd és a kommunikáció segíthet a társadalmi helyzetekben és a kapcsolatok kialakításában. A tenacity segíti az akadályok leküzdésében az életben.

Az SJD megszerzéséhez könyvelési, regisztrációs, utazási, étkezési és szállásköltségekre van szükség. Lehet, hogy pénzt takaríthat meg azzal, hogy az osztályokat online vagy megvásárolja a használt tankönyveket.

Az SJD folytatása során végzett kutatások mennyisége tipikusan arra készül, hogy több kutatást végezzen, akár jogi környezetben, akár egyetemi tanárként. A szakpolitikai gyakorlatok mély ismerete a kormány vagy a nagyvállalat szabályozó testületének magas rangú álláspontjaira is alkalmas. Egyes keresett munkakörtek közé tartoznak a szabályozói tevékenység vezetője, a nemzetközi jogi tanácsadó és az etikai bizottság elnöke.

Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő iskolát, fontolja meg, hová szeretne élni a diploma megszerzése közben. Egy másik tényező, amely szűkítheti választásait, az a terület, amelyre összpontosítani kíván. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • SJD
Szakirányok
    Egészségügy Jogi tanulmányok Közgazdasági tanulmányok Nyelvek Üzleti tanulmányok
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum