Keystone logo

A 2021-es pályázatok most lezárultak - Regisztráljon, hogy értesüljön a következő ösztöndíj bejelentéséről!

Érje el álmait a Keystone ösztöndíjjal!

Mi az a Keystone-ösztöndíj?

A Keystone Academic Solutions négy egyetemi és két diplomás ösztöndíjat kínál. Az ösztöndíjakat hat olyan hallgatónak ajánlják fel, akik jó tudományos háttérrel rendelkeznek, és képesek motivációt mutatni a világ megváltoztatására oktatásukkal.

Kik jelentkezhetnek?

Leendő hallgatók, akik 18 éves vagy idősebbek, amikor elkezdik a programot, és nappali tagozatos egyetemi vagy posztgraduális képzést terveznek. Fedezze fel hallgatói webhelyeinket még ma, hogy megtalálja tanulmányi programját, és megnyerje a hat elérhető Keystone-ösztöndíj egyikét!

Hogyan lehet jelentkezni a Keystone ösztöndíjra?

Kérjük, töltse ki adatait, és értesítjük, amikor a következő ösztöndíj indul!

A Keystone Academic Solutions-ról

A Keystone Academic Solutions havonta több mint hatmillió diáknak segít megtalálni a számukra tökéletes tanulmányi programot. Segítünk a leendő hallgatóknak több száz tanulmányi lehetőséget és úti célt felfedezni egy helyen, bármikor, bárhol. Összegyűjtjük az összes releváns információt és hírt a felsőoktatásról, és platformot és eszközöket biztosítunk a hallgatóknak, hogy közvetlenül cseveghessenek az egyetemi és főiskolai felvételi tisztekkel szerte a világon. Ezzel mindenhol képessé tesszük az embereket arra, hogy az oktatást válasszák, hogy elérhessék személyes és szakmai céljaikat!

Fedezze fel webhelyeinket még ma, és keresse meg tanulmányi programját

  • Egészségügyi tanulmányok logó
  • Bachelor tanulmányok logója
  • Jogi tanulmányok logója