Keystone logo
Ösztöndíjak

Ösztöndíjak

Az ösztöndíjak olyan pénzügyi jutalmak, amelyeket egyetemek vagy más oktatási szervezetek ajánlanak fel, hogy anyagilag támogassák a hallgatókat tanulmányaik során. Az ösztöndíjakat anyagi rászorultság, tanulmányi képességek, közjó, atlétikai vagy művészi képességek, illetve a fentiek kombinációja alapján ítélik oda.

 • Főiskolai ösztöndíjak USA

  Főiskolai ösztöndíjak USA

  A College Scholarships USA (CSUSA) lehetőséget biztosít a sportoló tehetséges hallgatóknak arra, hogy amerikai egyetemeken tanuljanak és egyetemi sportágakban versenyezzenek, miközben ösztöndíjat kapnak. 2007 óta a CSUSA munkatársai több mint 2300 sportoló diáknak segítettek a világ különböző részeiről, hogy megvalósítsák azt a törekvésüket, hogy a felsőoktatással kombinálva a sportágban versenyezzenek. Töltse ki a rövid ingyenes értékelési űrlapot a webhelyükön, hogy megtudja, milyen esélyei vannak az ösztöndíjra.

  Jelentkezz itt
 • Keystone-ösztöndíjak diplomásoknak

  Keystone-ösztöndíjak diplomásoknak

  A Keystone Academic Solutions posztgraduális ösztöndíjakat kínál hallgatóinak szerte a világon. Ezeket az ösztöndíjakat olyan hallgatóknak ajánlják, akik jó tudományos háttérrel rendelkeznek, és erős motivációt mutatnak arra, hogy oktatásukkal átalakítsák a világot. Regisztráljon itt, hogy értesüljön az ösztöndíjak következő kötegének bejelentéséről!

  Jelentkezz itt
 • Gondolt már arra, hogy teljes mértékben kézben tarthatja diákéletét?

  Gondolt már arra, hogy teljes mértékben kézben tarthatja diákéletét?

  Most – az IU online tanulási modelljével – eldöntheti, hogy mikor és hogyan tanul!

  Ha pedig kíváncsi, hogy mikor kezdődik a következő félév, még több jó hírünk van: amikor csak akarja, bármikor elkezdheti tanulmányait, bárhonnan, és akár 50%-os kedvezményt is kaphat a tandíjából .

  Az IU International University of Applied Sciences több mint 10 éve az online tanulás élvonalában van. És ezért tették lehetővé, hogy bárhonnan, bármikor tanulhasson. Legyen szó Data & IT vagy Business & Management területről, egyetemi területe most a zsebében van. A tanulmányok és a vizsgák a hét minden napján, 24 órában elérhetők – otthona kényelmében vagy kedvenc kávézójában.

  Ez egy valódi oktatás, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy 2022-ben megfeleljen a hallgatók tényleges igényeinek.

  Jelentkezz itt
 • Keystone ösztöndíjak egyetemisták számára

  Keystone ösztöndíjak egyetemisták számára

  A Keystone Academic Solutions egyetemi ösztöndíjakat kínál hallgatóinak szerte a világon. Ezeket az ösztöndíjakat olyan hallgatóknak ajánlják, akik jó tudományos háttérrel rendelkeznek, és erős motivációt mutatnak arra, hogy oktatásukkal átalakítsák a világot. Regisztráljon itt, hogy értesüljön az ösztöndíjak következő kötegének bejelentéséről!

  Jelentkezz itt