Keystone logo

Szűrők

 • PhD
 • Jogi tanulmányok
 • Nemzetközi jog tanulmányok
 • Nemzetközi jog
Szakirányok
 • Jogi tanulmányok (2)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

2 PhD Programok ban ben Nemzetközi jog 2024

  PhD Programok ban ben Nemzetközi jog

  Ha keres egy izgalmas jogi karrierjét, de nem akarja lekötni, hogy egy adott földrajzi területen, akkor folytató nemzetközi jogi diplomát. A PhD nemzetközi jogi egy kihívást jelentő diplomát célja a diákok, akik képesek elvégezni önálló kutatási munkát.

  Mi a nemzetközi jog?

  A nemzetközi jog lehet meghatározni, mint egy sor szabályt tekinthető a kötelező közötti kapcsolatok különböző államok vagy különböző nemzetek, annak ellenére, hogy egyes törvények ezeket a szervezeteket. Ez vonatkozik elsősorban a vállalatok és az országok, hanem az egyének.

  Mik az előnyei Taking PhD nemzetközi jogi?

  Megszerezte a PhD nemzetközi jogi adja az alapot szükséges a karrier az üzleti és a kormányzati munka, amely keresztezi a nemzetközi határokat.Kapni fog egy szilárd alapot a törvényeket, amelyek általános a legtöbb országban.

  Mennyibe kerül a Take a PhD International Law?

  A költség a PhD nemzetközi jog nagyban iskolánként a másikra, és az egyik országból a másikba.

  Milyen követelményei vannak a PhD nemzetközi jog?

  A PhD nemzetközi jogi igényel egyetemi munka területén a törvény vagy az üzleti, és néhány program is szükség lesz a mester 's diploma vagy azzal egyenértékű is. A jól bevált kutatási képességét és erős akadémikusok is szükség van. A programok megkövetelik a diákok közzé tudományos cikkeket érettségi előtt.

  Milyen karrier várhatunk egy PhD International Law?

  A diákok és a doktori fokozat nemzetközi jogi működhet karrier bevonásával a nemzetközi üzleti és emberi jogi kérdéseket a határokon átívelő. Ezek a kutatási-intenzív karrier igényel szakképzett, iskolázott egyének. Előfordulhat munkát egy nemzetközi ügyvédi iroda, a kormányzati szervek, illetve a vállalkozások, hogy a bérleti házon jogi szakemberek.

  Miért, hogy a PhD nemzetközi jogi Online?

  Az egyik lehetőség az, hogy a jogi diploma kényelmesebb, vagy segít a költségek egy részét a tanuló egy üzleti jogi diplomát, hogy tanulmányozza online. Tanulás online nem korlátozza, földrajzi, és számos alkalom nyílik keresni ezt az értékes diplomát a kényelem a saját otthonában.

  Hogyan beiratkozik egy PhD nemzetközi jogi?

  Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.