Keystone logo

3 PhD Programok ban ben Jogi tanulmányok Jogtudomány 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
  • Jogi tanulmányok
  • Jogtudomány
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (3)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

PhD Programok ban ben Jogi tanulmányok Jogtudomány

A Filozófia doktora olyan tudományos program, amely szinte minden területre összpontosíthat. A filozófia ebben a kifejezésben a bölcsesség iránti szeretetre utal, ellentétben a filozófia tudományágával. A legtöbb hallgató belépett a Ph.D. program már elvégezte a mesterképzést.

Mi az a Ph.D. a jogtudományban? A jogtudomány a jogelmélet, ezért ez a program a jogrendszer különböző aspektusait vizsgálja, hogy a hallgatók mélyebb megértést kapjanak ezen a területen. Minden Ph.D. program kissé eltérhet. Például néhány tudóstól elvárható, hogy elvégezzen egy értekezést, míg másoknak nagy szakmai gyakorlatot kell elvégezniük. Hasonlóképpen az oktatáshoz szükséges kurzusok változhatnak, de magukban foglalhatják a jogi és közgazdasági bevezetést, a jogi filozófiát, a bíróságokat és a szociálpolitikát.

A jogtudomány ilyen magas szintű tanulmányozása nagyon hasznos lehet. A résztvevők javítják összetett problémamegoldó, kommunikációs és kutatási készségeiket. Mindezek a képességek elősegíthetik a diplomásokat, mint versenyző pályázókat, miközben segítik nekik a személyes életük javítását.

Mennyibe kerül egy Ph.D. költség? Ez változhat az egyetemtől, a program fókuszától és a tanulmányi időtartamtól függően. Néhány tanulónak három és hat évre van szüksége, hogy Ph.D.-t szerezzen.

Ph.D. az oktatás különböző karriert eredményezhet, de sok hallgató dolgozik egyetemeken. A diplomások ezzel a fokozattal válhatnak jogi professzorok, jogi tudósok vagy büntető igazságszolgáltatási kutatók elemzői. Egyéb potenciális karrierlehetőségek közé tartozik az ügyvéd, a jogtudományi tanácsadó és a tanácsadó. Míg a Ph.D. gyakran sok diáknak végzős fokozatként szolgál, egyesek úgy dönthetnek, hogy folytatják tanulmányaikat egy másik Ph.D. vagy a mester programja.

Hol szerezheti ezt az oktatást? Az egyetemek világszerte kínálnak Ph.D. programok, és néhánynak vannak online tanfolyamok is. Szeretne többet megtudni? Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.