Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Jogi PhD-k Programok ban ben Jogi tanulmányok 2024

1 PhD Programok ban ben Jogi tanulmányok 2024

Áttekintés

Azok a tudósok, akik a lehető legtávolabb kívánják tanulni, beiratkozhatnak a Filozófiai Doktori programba. Ph.D. az egyik legmagasabb tudományos díj. Ez a fajta végzettség akár 3-6 évig is megteheti keresését.

Mi az a Ph.D. a jogi tanulmányok? Ez egy doktori program, amely a jogi terület minden aspektusát vizsgálja. A hallgatók e program során tanfolyamokat, disszertációkat, írásbeli vizsgákat és szóbeli vizsgákat vehetnek fel. A pontos szerkezet egy iskolából a másikba változik. Hasonlóképpen, a tantervben használt tanfolyamok nem azonosak minden egyetemen, de magukban foglalhatják a jogi filozófia fejlődését, a szociálpolitika hatását a bíróságokra, a közgazdaságtan szerepe, az üzleti jog alapjai és a közgazdaságtan etikája.

A jogtudományokra összpontosító tudósok megtanulják használni a legutóbbi jogi tudományokban alkalmazott módszereket. Ez a ravasz él a kritikai gondolkodás, a problémamegoldás és a kommunikációs készségek fejlesztéséhez vezet, amelyek mindegyike fontos az élet személyes és szakmai szempontjainak szempontjából.

Ha a kérelmezők szeretnék megismerni egy Ph.D. költségeit, előfordulhat, hogy közvetlenül kapcsolatba kell lépniük az iskolákkal. Túl sok tényező befolyásolja ezt a változót, beleértve az iskolát, annak helyét, a programot, annak időtartamát és az osztályok módját.

Sok Ph.D. a jogot tanulmányozó diplomások meglehetősen alkalmazhatónak tekinthetők. Valójában a hallgatók a diploma megszerzését követő hat hónapon belül sorolhatnak fel munkát. Természetesen minden diáknak kissé eltérő tapasztalata lehet. Míg a végzettség nagy szerepet játszhat a karrierlehetőségekben, a tudósok korábbi oktatási és munkatapasztalata befolyásolhatja, hogy milyen típusú állások állnak rendelkezésre. Néhány diplomás jogi professzor, jogász, ügyvéd, bírók, jogi tanácsadók és döntéshozók.

Készen állsz a Ph.D. jogtudományi programban? Lehet, hogy részt vehet az iskolákban szerte a világon vagy online programokon keresztül. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • PhD
  • Jogi tanulmányok
  • Általános Jogtanulmányok
  • Jogi tanulmányok
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum