Keystone logo

1 PhD Programok ban ben Jogi tanulmányok Nemzeti jogtanulmányok Európai Jog 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
  • Jogi tanulmányok
  • Nemzeti jogtanulmányok
  • Európai Jog
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

PhD Programok ban ben Jogi tanulmányok Nemzeti jogtanulmányok Európai Jog

A filozófia doktora az egyik legmagasabb tudományos díj. A hallgatóknak legalább egy Bachelor-és Master's kell, hogy elfogadják az ilyen típusú programot. A teljes munkaidős hallgatók öt-hat évig vehetnek részt a doktori program befejezésében.

Mi az a Ph.D. az európai jogban? Ez egy olyan doktori program, amely az európai jogokra összpontosít. Ez a tanulmányi terület az Európai Unióban, a nemzetközi közjogban vagy a nemzetközi magánjogban egyedülálló jogi szempontokat vizsgálhat. A résztvevők kiválaszthatják a középpontjukat, vagy az iskola dönthet. Néhány Ph.D. A programok teljes egészében egy felügyelt kutatási projektből állhatnak, míg mások tanfolyamokat foglalhatnak bele a tanulmányba. Példák a lehetséges tanfolyamokra: az európai jog alapelvei, az Európai Unió külkapcsolatai, a megkülönböztetésmentesség elve és az Európai Unió adóigazgatása.

Ez az oktatás hasznos lehet bármilyen típusú hátterű szakemberek számára. A tanulmány segít a hallgatóknak a jogi megértésük, a kritikai gondolkodás képességek és a kulturális elismerés javításában. Mindezek a készségek és ismeretek képesek arra, hogy egy személy sikeres munkaköri jelölt legyen.

A beiratkozás előtt a hallgatók kérhetnek becslést a tandíjról. Mivel sok tényező befolyásolja a költségeket, a pályázóknak szükség esetén kapcsolatba kell lépniük az egyetemekkel a becsléssel.

Ez az egyedülálló oktatás előkészíti a diákokat európai, nemzeti vagy nemzetközi jogi területen. A pontos pályafutás nagymértékben változhat a hallgató korábbi munkatapasztalata és egyéb végzettsége alapján. Néhány példa a lehetséges karrierekre: az európai jogi ügyvéd ügyvédje, jogi kiadvány újságírója, egyetemi kutató, jogi egyetemi tanár, intézményi tanácsadók és humanitárius szervezetek nemzetközi nonprofit szervezetnél.

Az egyetemek világszerte Ph.D. Lehet, hogy beiratkozhat erre a programra online vagy on-campuson. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.