Keystone logo

1 PhD Programok ban ben Büntetőjogi tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

 • PhD
 • Jogi tanulmányok
 • Büntetőjogi tanulmányok
Szakirányok
 • Jogi tanulmányok (1)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  PhD Programok ban ben Büntetőjogi tanulmányok

  A doktori vagy a doktori fokozat általában a legmagasabb fokú, amit a hallgató elérhet és mesterképzést követhet. A doktori fokozat szakértő státuszt biztosít a címzettnek, és lehetővé teszi számukra, hogy tanítsa a felsőoktatási intézményeket.

  Mi a doktori képzés a büntetőjogi tanulmányokban? Ez a program a büntető igazságszolgáltatás elméletének és gyakorlatának alapos tanulmányozását kínálja. A területen belül specializálódtak a legtöbb esetben. A hallgatók a programban gyakran tanfolyamokat végeznek olyan területeken, mint a közrend, a sürgősségi menedzsment, a nemzetbiztonság és a nemzetközi tanulmányok. A legtöbb doktori program azt is előírja a hallgatóknak, hogy befejezzék a disszertációt, mielőtt megkapják a diplomát.

  A PhD a büntetőjogi tanulmányok kínál a hallgatók a lehetőséget, hogy szerezzen vezetői képességek, amelyek lefordíthatók a személyes és szakmai életben. A diákok megtanulják a létfontosságú vészhelyzeti menedzsment készségeket is, amelyek életet menthetnek Sok diák a tanulással jobb idő- és személyzeti vezetőkké válik.

  A képzési program különbözik az általuk kínált számos egyetem között; ezért a költségek attól függően változnak, hogy az adott ország milyen mértékben fogadja az egyetemet a kiválasztott egyetemre vonatkozóan. A PhD általában 3-7 évig tart.

  A doktorjelöltek gyakran találnak megnövekedett foglalkoztatási lehetőségeket a büntető igazságszolgáltatás területén belül és azon túl. Néhányan képzettek tanárként a kollégiumi szinten. Sokan ezt teszik, és folytatják kutatásukat egy professzori egyetemen. Mások a hírszerző vagy vészhelyzeti ügynökségeknél dolgoznak. Egyes diplomások tovább folytatják kutatásukat a bűnüldöző szervek és a kormányok tanácsadói. Mégis mások rendőrökre, bűnügyi nyomozókra, vagy a bűnüldöző szervek vagy a bűnüldöző szervek vezetőire lépnek.

  Számos kollégium és egyetem kínálja a PhD-t a büntetőjogi tanulmányokban, mind helyi, mind online. A diákok azt találhatják, hogy az egyik lehetőség jobban megfelel nekik. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.