Osgoode Professional Development

Bevezetés

Útmutató a szakmai jogi képzésben

Osgoode Professional Development egyedülállóan széles és rugalmas posztgraduális és továbbképzési programokat kínál.

Rólunk

Osgoode Professional Development világelső az egész életen át tartó tanulás területén a jogi egyetemeken.

Rugalmas és kényelmes tanulás

 • Tantermi, távolsági és online lehetőségek

Csatlakozzon egy befolyásos hálózathoz

 • Építsd ki az iparági vezetők hálózatát

Hitel- és nem hitelprogramok

 • Válasszon a CPD vagy a mélyreható tanulmányok közül

Kik vagyunk

Osgoode Professional Development az Osgoode Hall Law School, Kanada egyik vezető jogi egyetemének egész életen át tartó tanulási ága. 1996-os alapításunk óta küldetésünk következetes és egyértelmű maradt. Egyedülállóan széles és rugalmas interdiszciplináris, diplomás szintű jogi képzést nyújtunk jogi végzettséggel rendelkező és nem rendelkező szakemberek számára, és elkötelezettek vagyunk:

 • Szakemberek és vezetők tartása a jogi ismeretek, szakértelem és képességek élvonalában;
 • Nemzetközileg képzett jogászok és jogi végzettségűek integrálása a kanadai jogi szakmába; és
 • Különböző szakemberek összehozása, hogy multidiszciplináris perspektívából foglalkozzanak jogi problémákkal.

Az OsgoodePD világszerte ismert az oktatástechnológiai és pedagógiai innováció iránti elkötelezettségünkről. Mi voltunk az első jogi program Kanadában, amely távoktatást kínált, és azon dolgoztunk, hogy folyamatosan javítsuk a minőséget, a hozzáférhetőséget és a rugalmasságot. Célunk, hogy a professzionális jogi oktatás innovatív tervezésének és megvalósításának középpontjában álljunk, lehetővé téve a megértést, a kapcsolatot és az átalakulást.

Ajánlataink

Folyamatosan dolgozunk szakmai fejlődési kínálatunk bővítésén és bővítésén. Ahogy a globális közösség szükségletei a jogi képzésben a szakmai fejlődésre fejlődnek, új programokat és tanulási módokat vezetünk be, amelyek segítenek elérni szakmai fejlődési céljait.

Szakmai fejlődés

 • Rövid tanfolyamok, konferenciák és bizonyítványok: Az OsgoodePD konferenciái és rövid kurzusai a Jogi továbbképzés (CLE) egyik legnagyobb gyűjteményét képviselik Kanadában.
 • Professzionális LLM-tanfolyamok: Egyedülálló LLM-tanfolyamaink rugalmas módot kínálnak az általuk választott programok felfedezésére azoknak a szakembereknek, akik még nem állnak készen arra, hogy elkötelezzék magukat egy LLM-program mellett.
 • Házon belüli és egyedi programok szervezetek számára: Rendelkezésünkre áll a szakértelem, az erőforrások és a technológia egy meglévő program, bizonyítvány vagy új program testreszabott változatának megtervezéséhez, amely költséghatékonyan éri el képzési céljait.

Akadémiai programok

 • Részmunkaidős szakmai LLM: A diplomás szinten megtervezett és a dolgozó szakember igényeihez igazodva 15 szakirány és a választható tárgyak széles skálája közül választhat.
 • Teljes munkaidős professzionális LLM: Teljes munkaidőben végzett, diplomás szintű professzionális LLM-eink olyan nemzetközileg képzett jogászok számára készültek, akik Kanadában szeretnének jogi tanulmányokat folytatni vagy gyakorolni.
 • Graduate Diploma Programok: Graduate Diploma programjaink mély betekintést nyújtanak a jog egyes területeibe.
 • Kutatási LLM: Teljes munkaidős kutatás-intenzív diploma, ideális azoknak a hallgatóknak, akik mélyen szeretnének elmélyedni bizonyos tanulmányi területeken, és azoknak, akik a Ph.D. fokozatba való előrelépést fontolgatják.
 • Ph.D. Jogi szakon: nappali tagozatos felsőfokú végzettség, kiterjedt, kutatás-intenzív tanulmányokkal, akadémiai pozíciót megcélzó hallgatók számára.

Nemzetközileg képzett jogászok

Kanadában a legtöbb és legszélesebb programot kínáljuk nemzetközileg képzett jogászok és tapasztalt szakemberek számára. Ezeknek a programoknak a kialakításakor a nemzetközileg képzett jogászok speciális igényeire koncentrálunk. Diákszolgáltatások széles skáláját kínáljuk, hogy segítsük a nemzetközi hallgatókat tanulmányi és szakmai sikerekben.

 • Az OsgoodePD teljes munkaidős Canadian Common Law LLM, International Business Law LLM, General Law LLM és Tax Law LLM specializációs programjait kifejezetten a nemzetközileg képzett jogászok szem előtt tartásával tervezték.
 • Az Osgoode az egyetlen kanadai jogi kar, amely nemzeti akkreditációs bizottság (NCA) felkészítő tanfolyamot kínál nemzetközileg képzett jogászok számára.

Helyszínek

 • Downtown Toronto, 1 Dundas Street West, Suite 2602, M5G 1Z3, Toronto

Kérdések