Keystone logo

2 Oklevél Programok ban ben Jogi tanulmányok Üzleti jogi tanulmányok Szellemi Tulajdonjogi LLM 2024

Szűrők

Szűrők

  • Oklevél
  • Jogi tanulmányok
  • Üzleti jogi tanulmányok
  • Szellemi Tulajdonjogi LLM
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Oklevél Programok ban ben Jogi tanulmányok Üzleti jogi tanulmányok Szellemi Tulajdonjogi LLM

Azok a tudósok, akik már főiskolai vagy mesterképzést szereztek, úgy dönthetnek, hogy visszatérnek az iskolába egy szűk témakör jobb megértéséhez egy tanúsítványprogramon keresztül. Ez az oktatás különböző szintű lehet, például egyetemi vagy posztgraduális. A program befejezéséhez egy év eltarthat.

Mi a tanúsítvány a szellemi tulajdonjog terén? A szellemi tulajdonra vonatkozó jog a zenei, irodalmi és technológiai szektorban a védjegyek, szerzői jogok és szabadalmak tanulmányozása. Néhány program a szellemi tulajdon területén új technológiákkal kapcsolatos nehézségekre összpontosít. Mivel az ilyen típusú tanúsítványprogram széles körű ismereteket tartalmazhat, a pontos követelmények változhatnak. Egyes diákok olyan tanfolyamokon vehetnek részt, mint a védjegyek, a szellemi tulajdonjogok, a biotechnológiai szabadalmi jog, a külföldi szabadalmi perek és a szabadalmi leírás.

Nem csak ez az oktatás biztosítja a diákoknak a szellemi tulajdon jogi vonatkozásainak jobb megértését, hanem olyan átruházható készségeket is biztosít, amelyek könnyebben át tudják haladni személyes és szakmai életüket. Néhány résztvevő jobb tervezési, értékelési és értelmezési készségeket nyerhet.

A bizonyítvány költségét az egyetem, annak helye és a program időtartama határozhatja meg. Ha a kérelmezők becslést kérnek, akkor közvetlenül kapcsolatba kell lépniük az iskolával.

Számos olyan munkahely létezik, amelyet könnyebben lehet beszerezni a szellemi tulajdonra vonatkozó igazolással. Például a diákok lehetnek szabadalmi és védjegyügynökök, szellemi tulajdonosok, szellemi tulajdonjogok, szerzői jogi tanácsadók és szabadalmi írók. Míg a diplomások azonnal beléphetnek a pályaválasztási karrierbe, egyesek dönthetnek úgy, hogy a mester vagy a doktori fokozaton keresztül továbbtanulnak. A tudósok korábbi oktatási és munkatörténete szerepet játszhat választásaikban és lehetőségeikben.

Tanusítványokat kínálnak az iskolák világszerte online és on-campus programok. További információkért keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.