Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 5 Részidő Oklevél Programok ban ben Jogi tanulmányok ban ben Amerikai Egyesült Államok 2023

5 Részidő Oklevél Programok ban ben Jogi tanulmányok ban ben Amerikai Egyesült Államok 2023

overview

A jog és szabályozások a társadalom által felállított jogszabályok összességét tanulmányozza. A terület szakirányai között megtaláljuk a nemzetközi kormányzati kapcsolatokat, melyek gondoskodnak a megfelelő üzleti gyakorlat foganatosításáról a határokon átívelő kereskedelmi folyamatok során.

Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

Bárki, aki karrierlehetőségét tovább kívánja növelni, vagy diplomamunka programot folytat, igazságügyi program megszerzésével jelentősen javíthatja az esélyeit. Ezek a programok gyakran kevesebb időt igényelnek, mint az alapképzés vagy a mesterképzés.

A részmunkaidős tanulás lehetővé teszi a diploma vagy képesítés megszerzését akkor is, ha nem tud teljes munkaidőben iskolába járni. Az ember saját tempójában tanulhat, fokozatosan gyűjtve a krediteket, amelyek beszámítanak a végső minősítésbe.

read_more

filters

  • Oklevél
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Jogi tanulmányok
  • Részidő
fields_of_study
  • Jogi tanulmányok (5)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format