Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Részidő Oklevél Programok ban ben Emberi Jogok ban ben Németország 2023

1 Részidő Oklevél Programok ban ben Emberi Jogok ban ben Németország 2023

Áttekintés

Mi az az emberi jogi törvény?
Az emberi jogok törvénye a jog olyan ága, amely az alapvető emberi jogok és szabadságok védelmével foglalkozik. Ezeket a jogokat és szabadságokat különféle nemzetközi szerződések és egyezmények rögzítik, például az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata. Az emberi jogok törvényei magukban foglalják azokat a nemzeti törvényeket és alkotmányokat is, amelyek garantálják ezeket a jogokat és szabadságokat.

Milyen állásokat kaphatok emberi jogi diplomával?
Az emberi jogi ügyvédek azon dolgoznak, hogy megvédjék és előmozdítsák az egyének és csoportok emberi jogait. Dolgozhatnak kormányoknak, nemzetközi szervezeteknek, civil szervezeteknek vagy magáncégeknek. Munkájuk magában foglalhatja az emberi jogi kérdések kutatását és írását, nemzeti és nemzetközi bíróságok előtti peres ügyeket, vagy tanácsadást az ügyfeleknek az emberi jogi joggal kapcsolatban.

Miért fontos az emberi jogok tanulmányozása?
Az emberi jogok törvénye azért fontos, mert ez az alapvető emberi jogokat és szabadságokat védő joganyag. Ezek a jogok és szabadságok elengedhetetlenek minden ember méltósága és jóléte szempontjából, és minden demokratikus társadalom alapkövét alkotják. Az emberi jogok iránti erős elkötelezettség nélkül a társadalmak könnyen belecsúszhatnak tekintélyelvűségbe, fanatizmusba és elnyomásba. Ezért olyan fontos, hogy mindenki alapvető ismeretekkel rendelkezzen az emberi jogokról és az azokat védő törvényekről. Az emberi jogok törvénye szintén fontos szerepet játszik a béke és a stabilitás előmozdításában világszerte. Az emberi jogok törvénye azáltal, hogy nemzetiségre vagy etnikai hovatartozásra való tekintet nélkül támogatja minden ember alapvető jogait, segít megelőzni a konfliktusokat, és hidakat épít a különböző kultúrák között. Az emberi jogok tanulmányozása ezért elengedhetetlen mindenki számára, aki a világ igazságosságáért és békéjéért akar dolgozni. Ez egyben fontos eszköz mindazok számára, akik felelősségre akarják vonni kormányukat tetteiért, vagy meg akarják támadni a diszkriminációt és a fanatizmust saját közösségükben.

Mit fogok tanulni emberi jogi diplomám alatt?
Az emberi jogi jogi diplomák jellemzően a témák széles skáláját fedik le, beleértve a nemzetközi emberi jogi jogot, az alkotmányjogot, valamint a polgári és politikai jogokat. A kurzusok olyan konkrét kérdésekre is összpontosíthatnak, mint a nők jogai, a gyermekek jogai vagy a halálbüntetés. A hallgatók megismerkednek az emberi jogok védelmének jogi kereteivel, valamint olyan gyakorlati készségekkel, mint a jogi kutatás, az érdekképviselet és a tárgyalás.

Németország egy nagyszerű hely a nemzetközi scholarsand magas színvonalú felsőoktatás. Ennek értéke az iskolai végzettség javult a Németország 's erős gazdaság. Külföldi hallgatók élvezik kiváló életszínvonal egy biztonságos és megbízható környezetben. Berlin a fővárosa.

Bárki, aki karrierlehetőségét tovább kívánja növelni, vagy diplomamunka programot folytat, igazságügyi program megszerzésével jelentősen javíthatja az esélyeit. Ezek a programok gyakran kevesebb időt igényelnek, mint az alapképzés vagy a mesterképzés.

A részmunkaidős tanulás lehetővé teszi a diploma vagy képesítés megszerzését akkor is, ha nem tud teljes munkaidőben iskolába járni. Az ember saját tempójában tanulhat, fokozatosan gyűjtve a krediteket, amelyek beszámítanak a végső minősítésbe.

Olvass tovább

Szűrők

  • Oklevél
  • Németország
  • Jogi tanulmányok
  • Emberi jogi jogtanulmányok
  • Emberi Jogok
  • Részidő
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek