Keystone logo

6 Oklevél Programok ban ben Jogi tanulmányok Büntetőjogi tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

  • Oklevél
  • Jogi tanulmányok
  • Büntetőjogi tanulmányok
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (6)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Oklevél Programok ban ben Jogi tanulmányok Büntetőjogi tanulmányok

Az egyetemi bizonyítvány olyan képesítés vagy okirat, amelyet általánosságban a középfokú oktatásban adnak meg, amely egy konkrét tanulmányi vagy vizsgakövetelményt jelez. Például egy tanúsítványprogram előfuthat egy társult fokozatot megelőzően, vagy posztgraduális igazolást lehet szerezni az alapképzés befejezése után.

Mi a tanúsítvány a büntetőjogi tanulmányokban? Ez a tanúsítványprogram széles körben kitett a büntetőjogi szakmákkal kapcsolatos témákban. Az akadémiai koncentráció ezen a területe körülbelül egy évig tarthat, hogy befejezze a klasszikus feladatokat, például a büntetőjogot, a bizonyítékgyűjtést, a politikákat és az eljárásokat. A programban résztvevők olyan témákat tanulmányozhatnak, mint a gyermekek a jogrendszerben, a negyedik módosítás, a fehérgalléros bűnözés, a szövetségi próbaüzemek és az ítélkezési törvények.

Azok, akik bizonyítványt szereznek a büntetőjogi tanulmányokban, általában jobb szervezeti és kommunikációs készséggel hagyják el a programot, amely hasznos lehet az élet számos területén, mind személyes, mind szakmai szempontból. Emellett a diákok általában elhagyják a programot a törvény mélyebb megértése mellett.

Mint más főiskolai programok esetében is, a tanúsítási programban való részvétel költségei különböznek az intézményektől a másikig. A költségeket befolyásoló tényezők közé tartozhat a program hossza, az iskola helye szerinti ország és a diákok ösztöndíjakat vagy támogatásokat szereztek.

A büntetőjogi tanulmányokban szerzett munkahelyek gyakran elérhetők az ügyészségekben és hasonló helyszíneken. Sok diplomás diák megtalálja a közérdekű érdeklõket, állami védõket, büntetõjogi ügyvédeket, rendõröket, pártfogó felügyelõket vagy törvényszéki tisztviselõket. A széles körű tanulmány gyakran előkészíti a tanulókat további tanulmányok folytatására, amelyek magas fizető pályára állnak, mint ügyészek és bírák. Egyéb kapcsolódó munkák közé tartoznak a törvényszéki tudományi technikusok, a magánnyomozó, a bűnügyi nyomozó és a biztonsági őr.

Az iskolák világszerte tanúsítványt nyújtanak, így az érdeklődő diákok akadémiai lehetőségeket találhatnak a közelükben. Más lehetőségek közé tartozhat az online osztályok átvétele vagy egy másik országbeli programban való részvétel. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.