Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Oklevél Programok ban ben Ausztrál jog 2024

1 Oklevél Programok ban ben Ausztrál jog 2024

Áttekintés

A tanúsítási program folytatása intelligens választás lehet a hallgatók számára minden szinten, és gyakran szükséges a speciális tantárgyak felsőfokú képzési programjaira való belépéshez. A bizonyítványprogram gyakran rövidebb, mint a képzési programok, amely egy adott témára koncentrálódik.

Sokan azt kérdezik: "Mi az igazság az ausztráliai jogban?" Az "Australasian" kifejezés az Új-Zélandot, Ausztráliát és a közeli csendes-óceáni szigetet magában foglaló régióra utal. Néhányan közülük Új-Guinea is szerepel a meghatározásban. Az ausztráliai törvény az adott régiót irányító törvényeket és gyakorlatokat foglalja magában, és az ausztráliai jogban tanúsított igazolás a jogtudósok számára a térség országainak bármelyik országában való jog gyakorlásához szükséges alapokat és jogosítványokat kínálja. Ez a tanúsítvány elengedhetetlen lehet szakmai karrier megteremtéséhez.

Az ausztráliai törvények tanúsítási programjában lehetőség nyílik arra, hogy értékes ismereteket szerezzen a nemzetközi jogi elveknek, amelyek a gyakorló karrierje során szolgálhatnak. Más kulcsfontosságú készségek közé tartozik az átlátható kutatás, valamint az adatok elemzése és kontextusba hozása az esetjog és a szabványok ellen.

A tanúsítás megszerzésének költsége a pályázó intézménytől és a program időtartamától függ. Hosszabb programok több tekintélyes intézményeknél többet költhetnek, míg a helyi iskoláknál a rövidebb programok lehetnek megfizethetőbbek.

A tanúsítvány ebben a programban, lehetséges, hogy közvetlenül a karrier, mint gyakorló ügyvéd. Az ügyvédi képességek azonban más szerepekben is hasznosak lehetnek - ideértve a bíróságok, a jogi titkárság, a belső ügyvivő tanácsadó vagy a közvetítő szerepét is. A törvény ismerete politikai szinten is felhasználható, amely betekintést nyer a vezetés és a kormányzás szükséges politikai rendszereinek belső működésébe és törvényességébe. Az ausztráliai joggal rendelkezők diplomáciai szerepet is vállalhatnak, például a külföldi szerződésekkel kapcsolatos választottbíróként.

A diákok választhatnak egy helyi egyetemet vagy intézményt a tanúsításuk elérése érdekében, vagy külföldön vagy online tanulhatnak. Ha többet szeretne megtudni egy tanúsítványról az ausztráliai jogban, keresd meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Oklevél
  • Jogi tanulmányok
  • Nemzeti jogtanulmányok
  • Ausztrál jog
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek