Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 27 MLS Programok 2023

27 MLS Programok 2023

Áttekintés

A Master of Legal Studies (MLS) egy magasabb szintű jogi diploma célja a szakemberek, akik szeretnék fokozni a jogi szakértelmet. MLS fokokat is ismerik Master of Law Studies (MSL), Master of Science of Law, vagy Juris Master (JM) fokozatok. Az MLS-fokokat egyes jogi iskolák kínálják, és jelenleg gyakran kínálnak online és távoktatási programokon keresztül.

Az MLS célja, hogy jogi ismereteket biztosítson azoknak a diákoknak vagy szakembereknek, akik nem szándékoznak törvényt gyakorolni. Olyan doktoranduszok is használhatják azokat, akiknek a tudományága jogi koncentrációban van, vagy olyan szakemberek számára, akik szorosan együttműködnek a törvényekkel és a szabályozással. Az MLS fokozat mértékét, koncentrációját és kereteit az intézmény adja meg. A leendő hallgatók megtalálják az MLS-okat, amelyeket különféle specialitásokban kínálnak, beleértve a szabályozást, a vezetést, az újságírást és még a bioetikát is.

Míg az MLS-ok nem adnak diplomát a jog gyakorlásához szükséges képesítésnek, átfogó alapot nyújtanak a jogszabályok és jogszabályok megértésében. A legtöbb MLS fokozatot egy év alatt lehet befejezni, és gyakran részidős vagy online programok formájában kaphatók. Azok a hallgatók, akik MLS-t töltenek be, általában az interdiszciplináris kutatásokat folytatják, amelyek a jog vagy a szakma területéhez kapcsolódnak. Gyakran előfordul, hogy MLS-fokokat kínálnak a jogi egyetem és a szakterülethez kapcsolódó tanszék között.

Ha olyan szakember vagy, aki szorosan együttműködik a törvényekkel és szabályozással, vagy olyan PhD hallgatóval, aki jobban meg szeretné ismerni a kutatással kapcsolatos törvényeket, az MLS elkészítése kiváló módja a szakértelem megszerzésének.

Az alábbiakban felsorolt ​​MLS-programok megtalálhatók. További információ az egyes programokról a "További információk" linkre kattintva, majd az oldalon található űrlap segítségével közvetlenül kapcsolatba léphet a felvételi irodával.

Olvass tovább

Szűrők

  • MLS
Szakirányok
    Egészségügy
  • Jogi tanulmányok
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Nyelvek Üzleti tanulmányok
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum