Keystone logo

1 MBA Programok ban ben Üzleti jogi tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

  • MBA
  • Jogi tanulmányok
  • Üzleti jogi tanulmányok
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MBA Programok ban ben Üzleti jogi tanulmányok

A Master of Business Administration fokozat (MBA) egyfajta mesterfokozat, amely összpontosít az üzleti és menedzsment. Ez egy posztgraduális diploma, amely nemzetközileg elismert. A legtöbb program megköveteli a leendő tanulóktól, hogy egy GRE vagy egy GMAT-ot vegyenek igénybe.

Mi az MBA az üzleti jogi tanulmányok? Ez a program ötvözi a hagyományos üzleti és menedzsment kurzusokat több olyan kurzussal, amelyek a gazdasági jogot hangsúlyozzák. Néhány egyetem kínál üzleti és jogi interdiszciplináris programot. A tanfolyam általában úgy van megtervezve, hogy felkészítse a tanulókat arra, hogy magas szintű karriereket folytassanak a jog és az üzleti élet kereszteződésében. A diákok találkozhatnak a jogi irányítással és a vállalati irányítással, az üzletfejlesztéssel, az igazgatással, az ingatlanfinanszírozással, a vállalkozói tevékenységgel, a bonyolult ügyletekkel és az emberi jogokkal és üzletekkel kapcsolatos tárgyalásokon.

Az MBA üzleti jogi tanulmányok általában tanítja a diákok vezetői képességek. Lehet, hogy a tárgyalások és az írásos kommunikáció során is ügyesek lesznek. Ezek a készségek hasznosak mind szakmai, mind személyi törekvésekben.

MBA üzleti jogi tanulmányok programok népszerűek a világ minden tájáról. A helyszín befolyásolhatja az iskolázás költségeit. Kutasson különböző iskolákat és programokat, mielőtt egyetemre döntene. Vegye fel a kapcsolatot a választott iskolával a részvételi díjról.

Mivel a diplomások általában hagyják el az iskolát a jogi gyakorlat elméletének szilárd megértésével az üzleti szektoron belül, lehetnek egyedülállóan képzettek különböző pozíciókra mind üzleti, mind jogi területen. Lehet, hogy képesek lesznek munkát találni bankokban, oktatási intézményekben, újságokban, nemzetközi szervezetekben, üzleti jogi tanácsadóként, üzleti elemzőként, jogi és jogi vezetőként vagy különböző tanulmányok professzoraiként.

Egyre több MBA programot kínálnak online. Ez a formátum általában rugalmasabb ütemezést tesz lehetővé a foglalt személyek számára. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.