Keystone logo

22 LLM Programok ban ben Vitarendezési tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Vitarendezési tanulmányok
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (22)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

LLM Programok ban ben Vitarendezési tanulmányok

A Master of Laws egy posztgraduális fokozatot gyakran követik a tudósok, akik már rendelkeznek Juris doktor vagy Bachelor of Laws fokozatot. Az LLM egy jogi területen belül egy adott területre összpontosít. A legtöbb LLM program egy évig tart.

Mi a LLM a vitarendezési tanulmányokban? Ez egy okleveles program, amely a közös viták megoldásához szükséges technikákat és elméleteket vizsgálja. A hallgatók megismerhetik mind az ítélőképes, mind a konszenzusos folyamatokat, vagy esetleg képesek arra, hogy a fokukon belül összpontosítsanak. Nincs ilyen kurzusszerkezet erre az LLM-re, de az egyetemek az alternatív vitarendezéshez, a nemzetközi kereskedelmi választottbírósághoz, közvetítési elmélethez és gyakorlathoz hasonló tanfolyamokat, a konfliktus-kommunikáció pszichológiáját, valamint a vitarendezést és a vallást is magukban foglaló kurzusokat kínálhatnak. A diploma megszerzése előtt a tudósoknak esetleg befejezniük kell a disszertációt.

Mint más jogtudományok, a LLM a vitarendezési tanulmányok képes kar végzettek a készségek és tapasztalatok szükségesek, hogy legyenek a sikeres ügyvédek. Ez a speciális tanulmányi terület javítja a hallgatók megértését a semleges közvetítői felelősségéről, ami jobb ügyvédet hozhat. A résztvevők javíthatják kommunikációs és tárgyalási készségüket is.

Az LLM költsége iskolától az iskoláig változhat. A tandíjat gyakran befolyásoló tényezők közé tartozik az egyetem, az iskola helyszíne és a program időtartama. A pályázók többet tudnak meg, ha közvetlen kapcsolatot tartanak az iskolákkal.

A legtöbb diák, aki teljesíti az LLM-t a vitarendezési tanulmányok programjában, már rendelkezik szakmai tapasztalattal ügyvédekkel. Ez a fokozat lehetőséget ad számukra arra, hogy vállalataikban vezető szerepet vállaljanak. Egyes diákok ezt az oktatást használják közvetítő tanácsadókká, vitarendezési döntéshozókká, igazgatási bíróvá, meghallgatásért felelős tisztviselők, vezető közvetítők, választottbírói trénerek és vitarendezési tanácsadókká.

Nem számít, hol él egy diák, lehet, hogy beiratkozhat erre a fajta programra. Az egyetemek világszerte kínálnak LLM programokat online és az egyetemen. A tanulás egyszerűbb. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.