Keystone logo

47 LLM Programok ban ben Vállalati jog 2024

Szűrők

Szűrők

 • LLM
 • Jogi tanulmányok
 • Üzleti jogi tanulmányok
 • Vállalati jog
Szakirányok
 • Jogi tanulmányok (47)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  LLM Programok ban ben Vállalati jog

  A Master of Laws, vagy LLM, tipikusan egy év diplomáját folytatja a hallgatók keresnek a magas szintű tanúsítás a jog területén. Az intézménytől függően a hallgatóknak meg kell adni a diplomát a diploma megszerzése előtt.

  Mi az a LLM a társasági jogban? Az üzleti gyakorlat és szabályozás terén a vállalati jogi tantervek gyakran gazdag pénzügyminta-mintavételezést, valamint intenzív jogi tanulmányokat tartalmaznak. A közös tanulmányi területek közé tartoznak a fúziók és felvásárlások, a határokon átnyúló tranzakciók, a kockázati tőke, a számviteli és az adózási törvények. A legtöbb, de nem mindegyik program rendelkezik nemzetközi komponenssel, és a tanulóknak lehetőségük lehet szakosodni olyan területeken, mint a banki, tranzakciós vagy befektetési jog.

  Egyedileg képzett mind az üzleti életben, mind a jog területén, a diákok sokféle készséget nyerhetnek, hogy segítsenek mind szakmai, mind személyes fejlődésében. A gazdaságpolitikák fejlett megértésén túl a diplomások gyakran kiváló tárgyalási és érvelési készségeket mutatnak.

  Az LLM vállalati jogban való részvételével kapcsolatos díjak nagymértékben ingadozhatnak a programok között. Gyakran a lehető legjobb módja annak, hogy felmérje potenciális költségeit, hogy elérje a koordinátorok programját további információkért.

  A vállalatok rendszeresen kiterjesztik nemzeti határaikon túlmutató elérésüket, és ezzel gazdag lehetőséget biztosítanak a vállalati jogászok számára. Míg a leggyakrabban a nagyobb vállalkozások jogi tanácsadójaként, kockázatkezelési szakemberekként és vállalati stratégiai elemzőként dolgozik, a diplomások számára számos egyéb jogterület létezik. Az ingatlanok, a tanácsadók és a magánvállalkozások a munkajog más népszerű területei a vállalati jogban képzett szakemberek számára, ahol tudják kölcsönözni a fejlett üzleti érzéket és jogi szakértelmet a kényes, határokon átnyúló tranzakciók megkönnyítésére.

  Gyakran a nemzetközi tanuláshoz igazodik, az LLM társasági jogi programjai számos különböző országból érhetők el a világon, és lehetővé tehetik, hogy virtuális környezetben befejezze az oktatást. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.