Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 3 Távoktatás Jogi Mesterek  (LLM) Programok ban ben Fort Worth, Amerikai Egyesült Államok 2023

3 Távoktatás LLM Programok ban ben Fort Worth, Amerikai Egyesült Államok 2023

overview

A város Fort Worth az ötödik legnagyobb az állam Texas és tizenhatodik az országban. Híres a gazdag kultúra és az építészet, a város ad otthont számos intézmény saját kertjében. Közel tizenöt nagy állami és magánegyetemek és intézmények széles választékát kínálja a graduális, mester-és doktori programok különböző szakmákban.

Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

Az LLM, másnéven Jogi Mesterdiploma egy olyan tudományos fokozat, mely népszerű a jogi alapdiplomával rendelkező hallgatók körében, akik alaposabb ismeretekre szeretnének szert tenni a jog egy területén. Az LLM képzések kutatás-orientáltak és általában egy évesek.

Az online vagy távoktatás az elektronikus média és az információs és kommunikációs technológiák (IKT) oktatásban történő alkalmazását jelenti. Az online tanulás révén az ember bármikor és bárhonnan hozzáférhet az oktatáshoz, elérhető internetkapcsolattal.

read_more

filters

  • LLM
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Távoktatás
fields_of_study
    Egészségügy
  • Jogi tanulmányok
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Nyelvek Üzleti tanulmányok
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format