Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 5 Jogi Mesterek  (LLM) Programok ban ben Szerződési jog 2024

5 LLM Programok ban ben Szerződési jog 2024

Áttekintés

Az LLM a Master of Laws fokozatot. Ez egy egyetemesen elismert posztgraduális jogtudomány. Általában egy teljes évre szóló tanulmányra van szükség. Sok hallgató és szakember folytatja ezt a szakot, hogy szakértelmet szerezzen egy adott jogterületen.

Mi az LLM a szerződéses jogban? Ez a Master of Laws fokozatot, amely középpontjában a kötelező jogi megállapodások között két vagy több személy vagy szervezet. A potenciális kurzus témái közé tartozhatnak a fejlett kormányzati szerződések, a szerződés teljesítése, a szellemi tulajdonjogok kezelése, a szerződések és adatvédelmi kérdések, valamint a védjegy szerződéses ügyletei. Ezek a tanfolyamok általában alaposabb megértést nyújtanak az alapvető jogi gyakorlatoknak, különös hangsúlyt fektetve a szerződések írására és kezelésére.

Sok diplomás fejleszti a szerzett készségek olvasása, megértése és a szerződések megfogalmazása. Ez segíthet nekik abban, hogy megértsék azokat a szerződéseket, amelyekkel találkoznak a mindennapi életben. Fejleszthetik továbbá a kutatási és elemzési készségeket, valamint a tömörebb írást. Ezek nagyszerű készségek lehetnek a karrierjük előmozdításához.

Mivel az LLM kifejezés nem létezik univerzális definíciónak, különböző módokon alkalmazzák különböző egyetemeken világszerte. Ez a programváltozat az egyik programból a másikba történő ár következetlenségéhez vezet. Lépjen kapcsolatba prospektív iskolájával a részletesebb tandíj információkért.

Sok diplomások, akik a szerződéses jogokkal foglalkozó LLM-t folytatják, a magánszférában vagy a nagyobb cégek szakemberei számára legális pályára állnak. A szerződések gyakran a jogi kapcsolatok nagy részét képezik, így általában számos lehetőség létezik. A diplomások képesek lesznek munkát keresni nemzetközi üzleti ügyvédekként, kormányzati szerződéssel foglalkozó tanácsadóként, szellemi tulajdon ügyvédeként, sport- és szórakoztató ügyvédekként vagy adótanácsadó ügyvédekként. Minden olyan terület, amely szerződéseket tartalmaz, jó egyezést mutathat az ilyen mértékű egyénekkel.

Egyre több Master of Laws fokban kínálnak online. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Közigazgatási jogi tanulmányok
  • Szerződési jog
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (5)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum