Keystone logo

6 LLM Programok ban ben Sportjogász 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Üzleti jogi tanulmányok
  • Sportjogász
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (6)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

LLM Programok ban ben Sportjogász

LLM, vagy Master of Laws, egy fejlett jogi diplomát, hogy hiteles, szerte a világon. Ez a tanfolyam általában követett azok, akik egy egyetemi diploma és szeretnének szert globális jogi hitelesítő vagy mélyebb megértését törvény. LLMs lehet ajánlani különböző területek.

Mi az LLM in Sports Law? Az ilyen mértékű célja, hogy a hallgatók jobban megértsék az atlétika törvényi és jogi kérdések szerte a világon. Jellemzően a tanulmányok biztosít amelynek középpontjában a nemzetközi és a globális sportjog, olyan témakörökben, mint például a nemzetközi gazdasági jog, világszerte sportszervezetek és versenyek, sport társadalomban, szerződési jog, és választott. Azt is megvitatják problémák nemzetközi sportszervezetek, mint az illegális szerencsejáték, a korrupció, a kábítószer és a szteroid visszaélés, és a játék manipulációt. A diákok a lehetőséget, hogy teljes egy szakmai részeként a kiválasztott program.

Az egyik legnagyobb előnye, hogy keresőképesség LLM fokozatot, hogy olyan hitelesítő adatok fogadják el több különböző országban szerte a világon. Ez egy felbecsülhetetlen előnye a mai versenyképes globális munkaerőpiacon. Ezen kívül, ilyen mértékű biztosít a nagyobb megértést a bonyolult és bonyolult nemzetközi sportjog, és javíthatja a kommunikáció és a kritikus gondolkodás képességeit.

Az ára keresőképesség LLM tényezőktől függ, mint például az országban, ahol a diploma szerzett, a szerkezet egyes programok, valamint a tanuló előző tanfolyam hitel. Fontos, hogy a kutatás pénzügyi összeegyeztethetőségét, mielőtt beiratkozott.

LLM in Sports Law felbecsülhetetlen a diákok, akik szeretnének belépni pályára a nemzetközi sport joggal. Diákok találhatják magukat jól illeszkedik, hogy legyen szerződés ügyvédi, tanácsait a sportszervezetek, ügyvédek sportolók, illetve jogi tanácsadók.Ezen felül a diákok lehet képes munkát találni, mint sportjog tanácsadók. Oktatási lehetőségek is rendelkezésre állhatnak a diplomások, akik szeretnék, hogy oktassák a jövő generációinak sport ügyvédek.

Kezdje a megállapítás a sport LLM mai program. Keresés a programot alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.