Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 8 Jogi Mesterek  (LLM) Programok ban ben Polgári jogok 2023

8 LLM Programok ban ben Polgári jogok 2023

overview

Az LLM olyan oklevelet kap, akinek mestere jogi tanulmányait választotta. Az egyének választhatják, hogy olyan LLM-t kapnak, amely szakértelemre szakosodott a szakterületen, például csődjog vagy gazdasági jog alapján.

Mi az LLM az állampolgári jogok törvénye? Ez a program arra lett tervezve, hogy a diákok kritikusan gondolkodjanak ma a kisebbségeket sújtó problémákkal kapcsolatban. A tanfolyamok középpontjában a nők jogai, nemi tanulmányok, bennszülöttek, bevándorlók vagy bármely más, a többség által rendszeresen célzott csoportok állnak. E kurzusok célja a résztvevők elemzésének és kritikus elemző készségeinek erősítése annak érdekében, hogy jogi reformokat hajtsanak végre, vagy legalábbis olyan elméleteket alakítsanak ki, amelyek a jövőbeli jogi reformok vezetésére irányulnak.

A polgári jogi végzettséggel rendelkezők általában mély együttérzést és megértést élveznek az összes nép és kultúra iránt. Sok diplomás is mélyen érzi magát a helyes és a rossz, és képes gondolkodni mélyen és racionálisan arról, hogyan kell menni igazítás rossz. Mindezek a tulajdonságok jól szolgálhatnak az élet minden területén.

Az LLM költsége jelentősen változik, és számos tényezőtől függ. A telephelyen és a választott intézményen kívül az egyéneknek figyelembe kell venniük a megélhetési költségek költségeit is.

A polgári jogokkal foglalkozó végzettségű diplomások továbbra is magántulajdonban lévő polgári jogokkal foglalkozó jogászok, polgári jogi aktivisták vagy a nagy szervezetek ügyvédjei lesznek. Mivel a legtöbb vállalatnak olyan gyakorlatokat és eljárásokat kell végrehajtania, amelyek enyhítik a hátrányos megkülönböztetés kockázatát, a program végzősök képesek lehetnek a vállalati szektoron belül munkára találni. Vannak, akik nyilvános ügyvédekké válhatnak, és támogatják azokat, akiknek nincsenek forrásai.

Számos iskola kínál online LLM programokat, amelyek kényelmesek a diákok számára, akik teljes munkaidős állásokkal vagy családokkal foglalkoznak. Ha többet szeretne megtudni a rendelkezésre álló lehetőségekről, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

read_more

filters

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Emberi jogi jogtanulmányok
  • Polgári jogok
fields_of_study
  • Jogi tanulmányok (8)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format