Keystone logo

7 LLM Programok ban ben Polgári jogok 2024

Szűrők

Szűrők

 • LLM
 • Jogi tanulmányok
 • Emberi jogi jogtanulmányok
 • Polgári jogok
Szakirányok
 • Jogi tanulmányok (7)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  LLM Programok ban ben Polgári jogok

  Az LLM olyan oklevelet kap, akinek mestere jogi tanulmányait választotta. Az egyének választhatják, hogy olyan LLM-t kapnak, amely szakértelemre szakosodott a szakterületen, például csődjog vagy gazdasági jog alapján.

  Mi az LLM az állampolgári jogok törvénye? Ez a program arra lett tervezve, hogy a diákok kritikusan gondolkodjanak ma a kisebbségeket sújtó problémákkal kapcsolatban. A tanfolyamok középpontjában a nők jogai, nemi tanulmányok, bennszülöttek, bevándorlók vagy bármely más, a többség által rendszeresen célzott csoportok állnak. E kurzusok célja a résztvevők elemzésének és kritikus elemző készségeinek erősítése annak érdekében, hogy jogi reformokat hajtsanak végre, vagy legalábbis olyan elméleteket alakítsanak ki, amelyek a jövőbeli jogi reformok vezetésére irányulnak.

  A polgári jogi végzettséggel rendelkezők általában mély együttérzést és megértést élveznek az összes nép és kultúra iránt. Sok diplomás is mélyen érzi magát a helyes és a rossz, és képes gondolkodni mélyen és racionálisan arról, hogyan kell menni igazítás rossz. Mindezek a tulajdonságok jól szolgálhatnak az élet minden területén.

  Az LLM költsége jelentősen változik, és számos tényezőtől függ. A telephelyen és a választott intézményen kívül az egyéneknek figyelembe kell venniük a megélhetési költségek költségeit is.

  A polgári jogokkal foglalkozó végzettségű diplomások továbbra is magántulajdonban lévő polgári jogokkal foglalkozó jogászok, polgári jogi aktivisták vagy a nagy szervezetek ügyvédjei lesznek. Mivel a legtöbb vállalatnak olyan gyakorlatokat és eljárásokat kell végrehajtania, amelyek enyhítik a hátrányos megkülönböztetés kockázatát, a program végzősök képesek lehetnek a vállalati szektoron belül munkára találni. Vannak, akik nyilvános ügyvédekké válhatnak, és támogatják azokat, akiknek nincsenek forrásai.

  Számos iskola kínál online LLM programokat, amelyek kényelmesek a diákok számára, akik teljes munkaidős állásokkal vagy családokkal foglalkoznak. Ha többet szeretne megtudni a rendelkezésre álló lehetőségekről, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.