Keystone logo

23 LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Polgári jogi tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Polgári jogi tanulmányok
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (23)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Polgári jogi tanulmányok

Kevésbé ismert, mint a többi posztgraduális diploma, a Master of Laws, vagy LLM, egy fejlett bizonyítványt a jogi tanulmányok. Az LLM programok általában az állandó jogi végzettségű diákok számára állnak és gyakran nemzetközi jelentkezőket fogadnak el.

Mi az a LLM a Polgári Jogi Tanulmányok terén? Jellemzően a közjog és a magánjog között oszlik meg, a polgári jogi tanulmányok magukban foglalják az ugyanazon ország polgárai közötti kölcsönhatásokkal kapcsolatos bármely jogterületet. Bár egyes programok lehetővé tehetik a diákok számára, hogy választani tudják mind a köz-, mind a magánjogban, vagy teljes körűen beilleszkedjenek, a legtöbb fokozat a diákoknak egy útvonalon történő képzésére irányul. Azonban ezek az útvonalak számos lehetőséget kínálhatnak a specializációhoz. A közjogi programokban a rendelkezésre álló különlegességek közé tartozik a büntetőjog, az emberi jogok vagy az igazgatási jog. Ezzel szemben a magánjogi specializációs területek tartalmazhatnak szerződéses, családi vagy vagyoni jogot.

A polgári jog - jóllehet nagymértékben magába foglalja - elsősorban az egyének közötti pereskedés, így a legtöbb diplomás kiemelkedő kommunikációs, szervezési és közvetítési készségeket mutat. Míg ezek a készségek elősegítik a karrierfejlesztést, nagyon hasznosak a diákok személyes életéhez és kapcsolataihoz is.

Egy Polgári Jogi Tanulmányok LLM-je az egyetemek világszerte szerezhető be, és minden program eltérő módon rendezi a díjait. A főiskolai költségeket befolyásoló tipikus tényezők közé tartozhat az egyetemi ország, a hallgatói beiratkozási státusz és az osztályok felvétele az egyetemen vagy az interneten.

A szakképzési lehetőségek nagyrészt függnek a hallgatók szakterületétől és az eddigi hitelesítőktől, mint pl. Egyéb szakmai jogi fokozatok. Mindkét szakterület megnyithatja a munkát, mint paralegalitást, jogi asszisztenst és bírósági hivatalnokot. A közjogot folytató hallgatók továbbra is állami védőként, kommunikációs stratégákként és büntetőjogászaként szolgálhatnak, míg a magánjoggal foglalkozó személyek nyitott ajtókat nyithatnak olyan foglalkozások számára, mint a birtokrendezők, a bizalmi vezetők, a szerződéses vezetők és a vállalati tanácsadók.

A legtöbb LLM-program részmunkaidőben és online módon érhető el, lehetővé téve, hogy folytassa az önéletrajzát a Polgári Jogi Tanulmányokban anélkül, hogy az életét tartaná. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.