Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 6 Jogi Mesterek  (LLM) Programok ban ben Nemzetközi adójog 2023

6 LLM Programok ban ben Nemzetközi adójog 2023

overview

A globalizáció volt szélsőséges hatást gyakorol a politika a nemzetközi adózás. A nemzetközi adózási fegyelem van, szükség van képzett szakemberek képesek megérteni a bonyolult nemzetközi adótörvények, különösen a globális gazdaság, amely folyamatosan változik. LLM nemzetközi adóügyi programok előkészítése jogi szakemberek munkáját ezen a kihívásokkal teli területen. Diplomások gyakran megy a pályára a vállalatok, tanácsadó, és adminisztratív környezetben.

Folytató hallgatók 1 LLM nemzetközi adó mértéke megszerzésére összpontosítanak a készségeket és ismereteket alkalmazni elmélettől a gyakorlatig. Egy LLM nemzetközi adócsökkentési program, kihívást jelentő tanfolyam összpontosít olyan témákban, mint az adók szerződési jog, a nemzetközi adópolitika, az EU adóügyi jogszabályok, a társasági adó, valamint az összehasonlító adózás. LLM nemzetközi adóügyi programok általában tartalmazzák a tanfolyam, szemináriumok, projektek, szakmai gyakorlat, és a végső dolgozat.

Előre a karrierjét egy LLM nemzetközi adó mértéke.Lapozás az alábbi lehetőségek közül, hogy megtalálják a program az Ön számára!

read_more

filters

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Nemzetközi jog tanulmányok
  • Nemzetközi adójog
fields_of_study
  • Jogi tanulmányok (6)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format