Keystone logo

Szűrők

 • LLM
 • Jogi tanulmányok
 • Munkajogi tanulmányok
Szakirányok
 • Jogi tanulmányok (7)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

7 LLM Programok ban ben Munkajogi tanulmányok 2024

  LLM Programok ban ben Munkajogi tanulmányok

  Mielőtt a Master of Laws, a hallgatók már megszerzett szakmai jogi diploma, egyetemi diploma vagy egyetemi diplomát egy kapcsolódó témában. Az LLM egy adott jogterületre összpontosít, és egy évig tarthat.

  Mi az a LLM a Munkaügyi Jogoktatásban? A munkajog vizsgálja a munkaerőpiac, a foglalkoztatás és a szociálpolitika szerepét a munkavállalók és a vállalkozások körében. Számos programot terveztek a munkaügyi törvények nemzetközi szemszögből való megvizsgálására, de egyesek a nemzeti kérdésekre összpontosíthatnak. A hallgatók elvárják, hogy bizonyos kurzusokat megismerjenek a tantervben, beleértve a munkajog általános elveit, a kollektív munkajogot és a vitarendezést, a közjogot, az összehasonlító jog relevanciáját és az egyéni munkajogot. A tanterv tartalmazhat értekezést, előadásokat és projekteket is.

  Ez az oktatás felkészíti a tanulókat a munkajog alapjául szolgáló elvek elemzésére. A résztvevők lehetőséget is kaphatnak tárgyalási, kritikai gondolkodásuk és időgazdálkodási készségeik fejlesztésére. Ezzel a tudással és készségekkel a hallgatók magasabb fizetést vagy gyorsabb promóciót nyerhetnek.

  Az LLM költsége változhat az iskola és az ország, ahol az iskola be van kapcsolva. Még a program típusának és időtartamának is szerepet játszhat abban, hogy a hallgató mennyit fizet. A becsléshez a pályázóknak közvetlenül az egyetemeket kell felvenniük.

  A LLM-ben dolgozó diplomások a Munkaügyi Jogoktatásban csatlakozhatnak a munkaerőhöz a nemzetközi vállalkozásokban, szakszervezetekben, munkaadói szervezetekben, tanácsadó cégeknél, ügyvédi irodákban, kormányzati szervezetekben vagy egyetemeken. A pontos karrier a tanulótól a tanulóig terjedhet. Egyes tudósok munkaügyi ügyvédek, szakszervezeti tanácsadók, közvetítők, diszkriminációs tanácsadók, munkajogi döntéshozók, bírák, professzorok és tisztségviselők munkanélkülivé váltak.

  A diákok az egész világon képesek lehetnek LLM-t a Munkaügyi Jogoktatásban. Számos egyetem kínál online és on-campus kurzusokat. Ha konkrét információkat szeretne kapni, keresd meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.