Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 5 Részidő Jogi Mesterek  (LLM) Programok ban ben Foglalkoztatási jog ban ben Egyesült Királyság 2023

5 Részidő LLM Programok ban ben Foglalkoztatási jog ban ben Egyesült Királyság 2023

Áttekintés

Mi az a munkajog?

A munkajog az a törvény, amely az egyének és munkaadóik közötti munkaviszonyt szabályozza. Ide tartoznak az alkalmazottak, a munkavállalók, az álláspályázók, a szakszervezetek és a szakmai szövetségek. A munkajog úgy fejlődött, hogy a kérdések széles skáláját lefedi, beleértve a munkáltató felelősségét az alkalmazottak munkahelyi cselekedeteiért; a munkaidőre, a bérezésre és a szerződésekre vonatkozó alapvető szabályok; valamint a munkavállalók szülési vagy apasági szabadsághoz, juttatásokhoz és nyugdíjrendszerekhez való jogai. A munkajog keretet és szabályozást ad a munkaviszony megszüntetésére is.

Milyen jogászi pályákat választhatnak a munkajogot tanuló joghallgatók?

Számos jogi karrierlehetőség kínálkozik azoknak a jogász végzettségűeknek, akik munkajogot tanultak. A munkajog iránt érdeklődő jogász végzettségű vagy joghallgató lehetséges karrierlehetősége magában foglalja a magánjogi irodákban vagy a munkajoggal foglalkozó ügyvédi irodákban végzett ügyvédi munkát. A diplomások fontolóra vehetik, hogy jogi bizottságoknál, jogreform testületeknél és jogi egyetemeken dolgoznak akadémikusként. A munkajog iránt érdeklődő jogász végzettségű jogtanácsosként is dolgozhat szakszervezetnél vagy munkáltatónál. Ez azt is jelentheti, hogy jogi íróvá válik tudományos célokra vagy jogi kiadók számára. Számos jogi pálya áll rendelkezésre azon jogász végzettségűek vagy joghallgatók számára, akik ezt a tudományágat tanulják.

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

Az LLM, másnéven Jogi Mesterdiploma egy olyan tudományos fokozat, mely népszerű a jogi alapdiplomával rendelkező hallgatók körében, akik alaposabb ismeretekre szeretnének szert tenni a jog egy területén. Az LLM képzések kutatás-orientáltak és általában egy évesek.

A részmunkaidős tanulás lehetővé teszi a diploma vagy képesítés megszerzését akkor is, ha nem tud teljes munkaidőben iskolába járni. Az ember saját tempójában tanulhat, fokozatosan gyűjtve a krediteket, amelyek beszámítanak a végső minősítésbe.

Olvass tovább

Szűrők

  • LLM
  • Egyesült Királyság
  • Jogi tanulmányok
  • Üzleti jogi tanulmányok
  • Foglalkoztatási jog
  • Részidő
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (5)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum