Keystone logo

0 LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Üzleti jogi tanulmányok Foglalkoztatási jog ban ben Hong Kong, Hongkong számára 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLM
  • Hongkong
  • Jogi tanulmányok
  • Hong Kong
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (0)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Egyetlen program sem felel meg a keresési feltételeknek. Kérjük, finomítsa a szűrőket.

Clear filters

Popular education type

LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Üzleti jogi tanulmányok Foglalkoztatási jog

Hong Kong az egyik legnépesebb város a világon, ahol a lakosság több mint 7 millió. Híres legendás skyline, amely meghatározza a város, hogy egy nagy, természetes kikötő, és van rangsorolva, mint a világ legtöbb vertikális város. Ez több hiteles intézmény.

Mi az a munkajog?

A munkajog az a törvény, amely az egyének és munkaadóik közötti munkaviszonyt szabályozza. Ide tartoznak az alkalmazottak, a munkavállalók, az álláspályázók, a szakszervezetek és a szakmai szövetségek. A munkajog úgy fejlődött, hogy a kérdések széles skáláját lefedi, beleértve a munkáltató felelősségét az alkalmazottak munkahelyi cselekedeteiért; a munkaidőre, a bérezésre és a szerződésekre vonatkozó alapvető szabályok; valamint a munkavállalók szülési vagy apasági szabadsághoz, juttatásokhoz és nyugdíjrendszerekhez való jogai. A munkajog keretet és szabályozást ad a munkaviszony megszüntetésére is.

Milyen jogászi pályákat választhatnak a munkajogot tanuló joghallgatók?

Számos jogi karrierlehetőség kínálkozik azoknak a jogász végzettségűeknek, akik munkajogot tanultak. A munkajog iránt érdeklődő jogász végzettségű vagy joghallgató lehetséges karrierlehetősége magában foglalja a magánjogi irodákban vagy a munkajoggal foglalkozó ügyvédi irodákban végzett ügyvédi munkát. A diplomások fontolóra vehetik, hogy jogi bizottságoknál, jogreform testületeknél és jogi egyetemeken dolgoznak akadémikusként. A munkajog iránt érdeklődő jogász végzettségű jogtanácsosként is dolgozhat szakszervezetnél vagy munkáltatónál. Ez azt is jelentheti, hogy jogi íróvá válik tudományos célokra vagy jogi kiadók számára. Számos jogi pálya áll rendelkezésre azon jogász végzettségűek vagy joghallgatók számára, akik ezt a tudományágat tanulják.

Hong Kong, található a déli partján, Kína, az ország egyik a két különleges közigazgatási régió a Kínai Köztársaság. Hong Kong 's felsőoktatás kerül az angol szerkezete, valamint a nemzetközi rendszer. Ez kezeli az ország 's Oktatási Iroda.

Az LLM, másnéven Jogi Mesterdiploma egy olyan tudományos fokozat, mely népszerű a jogi alapdiplomával rendelkező hallgatók körében, akik alaposabb ismeretekre szeretnének szert tenni a jog egy területén. Az LLM képzések kutatás-orientáltak és általában egy évesek.