Keystone logo

15 LLM Programok ban ben Foglalkoztatási jog 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Üzleti jogi tanulmányok
  • Munkajog
  • Foglalkoztatási jog
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (15)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

LLM Programok ban ben Foglalkoztatási jog

Azok, akik egy LLM in Employment Law szakértői a törvények és rendeletek munkáltatót ellenőrző-alkalmazott viszony. Megszerzése ilyen mértékű egy nagy lehetőség ügyvédek, akik igyekeznek nyitni a karrier lehetőségeket, hiszen a folyamatosan magas kereslet a szakértelem munkajog.

&nbsp

Azok, akik szeretnék folytatni a végzős jogi diplomát gyakran kérdezik, hogy mit jelent egy LLM a foglalkoztatási törvény? Alapvetően ez egy posztgraduális szak, hogy a hallgatók mélyreható ismeretekkel rendelkeznek a törvények és rendeletek részt a foglalkoztatásban. Ezek közé tartozik a tanulmány a vonatkozó jogszabályok diszkrimináció, unionization, szexuális zaklatás és a biztonsági munkakörülmények.

&nbsp

Sokan vannak előnyei befejezése LLM in Employment Law. Ezek között van az a tény, hogy a munkajog ügyvédi mindig nagyra értékelik, még a nehéz gazdasági körülmények között.Ez azért van, mert a szakértelmet a foglalkoztatás ügyvédi szükséges akkor is, ha a vállalkozások száma nő vagy szenvedést csökkenése.

&nbsp

Az ára LLM in Employment Law függ a változók száma, beleértve az intézmény, az ország és az időt egy diák, hogy a tanfolyamot követelményeket. Emiatt, a leendő hallgatók is találják hasznosnak az alapos felülvizsgálatát tandíj és egyéb kapcsolódó költségek kutatása során az ideális iskola, ahol jelentkezni.

&nbsp

Sok karrierlehetőségek, hogy nyissa meg egyszer LLM in Employment Law nyert. Azok, akik ezt a fokozatot is bemegy a hagyományos magánpraxis, akár saját, vagy csatlakoznak egy ügyvédi iroda. Emellett pozíciók lehet igénybe venni, mint a vállalati belső tanács, vagy a kormányzati szervek, hogy érvényesíteni foglalkoztatási törvényeket.

&nbsp

Online alkalmazások egyszerűvé teszik kezdődik az utazás a következő szintre a jogi karrierjét. Egyszerűen felülvizsgálja a legjobb lehetőség, megnézi a műsorújságot és vizsgálják felül a követelményeknek, a bejelentés egy online alkalmazás. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.