Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 18 Jogi Mesterek  (LLM) Programok ban ben Foglalkoztatási jog 2023/2024

18 LLM Programok ban ben Foglalkoztatási jog 2023/2024

Áttekintés

Azok, akik egy LLM in Employment Law szakértői a törvények és rendeletek munkáltatót ellenőrző-alkalmazott viszony. Megszerzése ilyen mértékű egy nagy lehetőség ügyvédek, akik igyekeznek nyitni a karrier lehetőségeket, hiszen a folyamatosan magas kereslet a szakértelem munkajog.

&nbsp

Azok, akik szeretnék folytatni a végzős jogi diplomát gyakran kérdezik, hogy mit jelent egy LLM a foglalkoztatási törvény? Alapvetően ez egy posztgraduális szak, hogy a hallgatók mélyreható ismeretekkel rendelkeznek a törvények és rendeletek részt a foglalkoztatásban. Ezek közé tartozik a tanulmány a vonatkozó jogszabályok diszkrimináció, unionization, szexuális zaklatás és a biztonsági munkakörülmények.

&nbsp

Sokan vannak előnyei befejezése LLM in Employment Law. Ezek között van az a tény, hogy a munkajog ügyvédi mindig nagyra értékelik, még a nehéz gazdasági körülmények között.Ez azért van, mert a szakértelmet a foglalkoztatás ügyvédi szükséges akkor is, ha a vállalkozások száma nő vagy szenvedést csökkenése.

&nbsp

Az ára LLM in Employment Law függ a változók száma, beleértve az intézmény, az ország és az időt egy diák, hogy a tanfolyamot követelményeket. Emiatt, a leendő hallgatók is találják hasznosnak az alapos felülvizsgálatát tandíj és egyéb kapcsolódó költségek kutatása során az ideális iskola, ahol jelentkezni.

&nbsp

Sok karrierlehetőségek, hogy nyissa meg egyszer LLM in Employment Law nyert. Azok, akik ezt a fokozatot is bemegy a hagyományos magánpraxis, akár saját, vagy csatlakoznak egy ügyvédi iroda. Emellett pozíciók lehet igénybe venni, mint a vállalati belső tanács, vagy a kormányzati szervek, hogy érvényesíteni foglalkoztatási törvényeket.

&nbsp

Online alkalmazások egyszerűvé teszik kezdődik az utazás a következő szintre a jogi karrierjét. Egyszerűen felülvizsgálja a legjobb lehetőség, megnézi a műsorújságot és vizsgálják felül a követelményeknek, a bejelentés egy online alkalmazás. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Üzleti jogi tanulmányok
  • Foglalkoztatási jog
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (18)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek