Keystone logo

1 LLM Programok ban ben Megfelelőség 2024

Szűrők

Szűrők

 • LLM
 • Közgazdasági tanulmányok
 • Pénzügy
Szakirányok
 • Közgazdasági tanulmányok (1)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  LLM Programok ban ben Megfelelőség

  A törvények mesterként is ismert, az LLM posztgraduális fokozatot jelent, amely haladó jogi ismeretet jelent. A hallgatók általában egy éven belül elvégzik a tanfolyamot, de néhány program akár két évig is eltarthat.

  Mi az a LLM a megfelelőség? A tanfolyamot végző hallgatók gyakran választhatnak, hogy a szabályozási kérdések széles körét lefedik. Az egészségügyi ellátás és a vállalati előírások a szakosodás leggyakoribb útjai, de a programok a diákok számára is lehetőséget kínálnak arra, hogy a globális, magánélet- vagy klinikai kutatások betartását folytassák. Számos tudós nagy figyelmet fordít a kockázatkezelésre, fejlesztve a szabályozási kockázatok felmérésének képességét, és olyan rendszereket fejleszt ki, amelyek enyhítik vagy minimalizálják azt. A tanfolyamok a meghatározott iparágakra vagy helyiségekre vonatkozó előírásokra összpontosítanak, vagy a hallgatók számára a korabeli jogi szabályozás általános és nemzetközi hatáskörébe tartozhatnak.

  Az LLM megfelelőséggel rendelkező diplomásoknak gyakran vannak iparági kritikus készségeik, például a kockázatkezelés képessége, jogi dokumentáció összeállítása és egy multidiszciplináris vezetői csoport vezetése. Ezek a készségek kulcsszerepet játszhatnak a verseny felett állva, és fejlesztik a diák interperszonális kapcsolatait.

  Számos intézmény rendelkezik egy előre jelzett költségvetéssel a saját honlapján, hogy a potenciális hallgatók számára költségbecslést biztosítson. Mivel a kapcsolódó díjak különböző tényezők alapján jelentősen eltérőek lehetnek, gyakran megtalálhatja a legfrissebb információkat, ha közvetlenül kapcsolatba lép az érdeklődő iskoláival.

  A megfelelő karrierek bőségesek és elérhetőek az egész világon. Juris doktorral, vagy egyes országokban, első jogi végzettséggel kombinálva a diákok ügyvédként, általános tanácsadóként, vezetői tanácsadóként, felügyelő tisztviselőként és megfelelőségi igazgatóként járhatnak el. A diplomásokra gyakran törekszenek a multinacionális vállalatok, hogy szakértelmet és felügyeletet biztosítsanak a szabályozói követelményeknek, valamint hogy számos más magas szintű felelősség mellett megtervezzék, megvalósítsák és fenntartsák a képzési programokat annak biztosítása érdekében, hogy ezek a követelmények teljesüljenek.

  Egy megfelelõ LLM a világ számos egyetemétõl szerezhetõ be, és online, vagy vegyes részvételével online elvégezhetõ. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.