Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Részidő Jogi Mesterek  (LLM) Programok ban ben Mediation ban ben Hong Kong, Hongkong 2023

1 Részidő LLM Programok ban ben Mediation ban ben Hong Kong, Hongkong 2023

overview

Hong Kong az egyik legnépesebb város a világon, ahol a lakosság több mint 7 millió. Híres legendás skyline, amely meghatározza a város, hogy egy nagy, természetes kikötő, és van rangsorolva, mint a világ legtöbb vertikális város. Ez több hiteles intézmény.

Mi a közvetítés?
A közvetítés egy olyan folyamat, amelyben a vitában részt vevő összes fél találkozik, és egy közvetítő segíti őket, aki segít feltárni a nézeteltéréseik megoldásának és a megállapodás elérésének lehetőségeit. A mediátorok nem döntenek a vitázók helyett, hanem igyekeznek segíteni nekik, hogy megtalálják a saját megoldásukat a problémára. A mediációt általában akkor alkalmazzák, ha a konfliktusban érintett egyének önként hajlandóak részt venni a folyamatban, akkor is sikeres volt, ha egy vagy több fél ellenséges a közvetítésben való aktív részvétellel.

A közvetítésre általában a bírósági rendszeren kívül kerül sor, így bizalmasnak és nem nyilvánosnak tekinthető, bár a törvények joghatóságonként eltérőek arra vonatkozóan, hogy a vitákat közvetítői eljárásba kell-e vinni, mielőtt bírósághoz fordulnának. A közvetítés költségei megoszlanak a konfliktusban lévő felek között, és ezek a díjak alacsonyabbak is lehetnek, mint amennyibe akkor kerülhetett volna, ha mindegyiküknek saját ügyvédet kérne fel az ügy elintézésére, ha bírósághoz fordultak volna.

Közvetítői munkák
A közvetítői szerepek közé tartoznak a jogi közvetítők, akik elvégezték a bíróság által jóváhagyott képzési programokat, az egyezségi közvetítők, akik segítik az embereket a viták bíróságon kívüli megoldásában, vagy az esetmenedzserek, akik elsősorban arra összpontosítanak, hogy segítsenek az embereknek felkészülni a közvetítői üléseikre.

Miért fontos a közvetítés tanulmányozása?
A közvetítés során elsajátított készségek, mint például az aktív hallgatás és a másokkal való jó kommunikáció képessége, széles körben alkalmazhatók az élet más területein is. Az ilyen típusú mediáció képzése kiváló módja annak, hogy a joghallgatók kommunikációs és problémamegoldó készségeiket fejlesszék, mielőtt jogi gyakorlatot folytatnának.

Milyen előnyei vannak a közvetítés tanulmányozásának?
A közvetítői képzést törvény nem írja elő a mediátorrá váláshoz, de előnyös lehet azok számára, akik ezen a területen szeretnének folytatni. A közvetítői tanfolyamon való részvétel azt mutatja, hogy érdeklődik mások vitáinak megoldásában, és azt mutatja, hogy az egyén bizonyos ismeretekkel rendelkezik a közvetítés működéséről. Emellett a mediációs tanfolyam elvégzése piacképesebbé teheti az egyént ezen az egyre népszerűbb gyakorlati területen.

Mit fogok tanulni a mediációs diplomám alatt?
A közvetítői diploma bevezeti a hallgatókat a konfliktusok békés megoldásának módjaiba, különös tekintettel arra, hogyan lehet a közvetítést felhasználni a bírósági eljárások elkerülésére. A diákok a vitarendezés különböző stílusainak vannak kitéve, így jobb elképzelésük van arról, hogy az egyes helyzetekben melyik típus működik a legjobban. Emellett megismerkednek a közvetítéssel kapcsolatos jogi kérdésekről, valamint arról, hogyan használható a peres eljárások alternatívájaként.

Hong Kong, található a déli partján, Kína, az ország egyik a két különleges közigazgatási régió a Kínai Köztársaság. Hong Kong 's felsőoktatás kerül az angol szerkezete, valamint a nemzetközi rendszer. Ez kezeli az ország 's Oktatási Iroda.

Az LLM, másnéven Jogi Mesterdiploma egy olyan tudományos fokozat, mely népszerű a jogi alapdiplomával rendelkező hallgatók körében, akik alaposabb ismeretekre szeretnének szert tenni a jog egy területén. Az LLM képzések kutatás-orientáltak és általában egy évesek.

A részmunkaidős tanulás lehetővé teszi a diploma vagy képesítés megszerzését akkor is, ha nem tud teljes munkaidőben iskolába járni. Az ember saját tempójában tanulhat, fokozatosan gyűjtve a krediteket, amelyek beszámítanak a végső minősítésbe.

read_more

filters

  • LLM
  • Hongkong
  • Jogi tanulmányok
  • Vitarendezési tanulmányok
  • Mediation
  • Hong Kong
  • Részidő
fields_of_study
  • Jogi tanulmányok (1)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format