Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 2 Jogi Mesterek  (LLM) Programok ban ben Magánjog 2024

2 LLM Programok ban ben Magánjog 2024

Áttekintés

A Master of Laws fokozat, vagy LLM., Hogy a legtöbb tudós 1-2 év alatt befejezni, függő beiratkozási státusz. Más posztgraduális diplomaiktól eltérően a legtöbb LLM-program nem igényel felvételi vizsgát a felvétel előtt.

A jogi ismereteket szakosodó hallgatók elgondolkodhatnak: "Mi a magánjogi LLM?" A magánjogot tanulmányozó és gyakorló személyek az egyének közötti jogviszonyokra vonatkoznak. Mint ilyenek, az érdeklődési területek általában magukban foglalják, de nem korlátozódnak ezekre: tulajdon, család, öröklés és szerződési törvények. A puha készségek és a meditációs stratégiák fejlesztése gyakran a magánjog tanulmányozásának kritikus eleme, hiszen sok diák közvetlenül kapcsolatot tart az ügyfelekkel és rendezi a polgárok közötti vitákat a bíróságok belsejében és kívül.

A sikeres hallgatók általában figyelemre méltó tárgyalók, jól megmunkált kutatási tollok és analitikai képességek. Ezek a tulajdonságok nem csak a munkaerőpiacon kívánatosak, hanem nagyszerű támogatást nyújtanak a személyes viták és pénzügyek kezeléséhez.

A beiratkozási státusz és a teljes programhosszúság gyakran befolyásolja a magánjogi LLM bevételének árát. Egyéb lehetséges tényezők közé tartozik a beszéd díja és a diák származási országa. A hallgatóknak fontolóra kell venniük az egyes programok részvételi költségeit annak biztosítása érdekében, hogy a program a lehető legjobban megfeleljen pénzügyi igényeinek.

A Juris Doctor vagy az LLB-vel kombinálva a diákok munkalehetőségei kiterjedt és folyamatosan nőnek. Bár a magánjog nagy része az egyénre kiterjedő egyéni jogvitákra összpontosít, sok magánjogi specialista diplomás munkát találhat a kereskedelmi szektorban, mint vállalati munkatársak, jogi felügyelők, vállalati tanácsadók és szerződéses vezetők. A potenciálisan rendelkezésre álló egyéb munkahelyek, amelyek közül néhány további kapcsolódó szakmai végzettségeket igényelhet, magukban foglalják a válás ügyvédjeit, a bennszülötteket, a jogi asszisztenseket, a birtokrendezőket, a bizalmi tanácsadókat és a jogi ügyvezetőket.

A magánjog elsősorban a nemzeti szintre összpontosul, és így a programok - bár bőségesek a világon - gyakran legalább részleges személyes részvételt igényelnek ahhoz, hogy a magánjogban szerezzék be az LLM-jét. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Polgári jogi tanulmányok
  • Magánjog
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek