Keystone logo

Szűrők

 • LLM
 • Jogi tanulmányok
 • Üzleti jogi tanulmányok
 • Médiatörvény
Szakirányok
 • Jogi tanulmányok (9)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

9 LLM Programok ban ben Médiatörvény 2024

  LLM Programok ban ben Médiatörvény

  Általában egy adott érdeklődési területre koncentrálva az LLM a jogi területen végzős fokozatú. A legtöbb LLM programot teljes munkaidőben történő beiratkozáshoz egy év alatt tervezik.

  Mi az a LLM a médiatörvényben? A gazdag és gyorsan bővülő terület, a program ezen a területen általában a média különböző formáinak szabályozására és irányítására koncentrál, ideértve a mozgóképeket, a művészetet és a zenét is. A szerzői jogi törvények intenzív tanulmányozása, mind nemzeti, mind nemzetközileg alkalmazva, valamint a más országokéival való összehasonlításuk, közös vállalkozás a diákok számára. A tanfolyamok a diákok közül választhatnak gyakran a kereskedelmi, adózási és bevándorlási törvények, valamint a szerződési jog. Bár a legtöbb program rendelkezik egy szabályozott alaptantervvel a szerzői és szórakoztatási joggal, a választott ajánlatokat jellemzően a hallgató személyes érdekei vagy karrierlehetőségei határozzák meg.

  A hallgatók általában erős üzleti orientációt alakítanak ki, és nagyon ügyesek a tárgyalásokra, a jogi kutatásra és a szerződéskötésre. Amellett, hogy potenciálisan megnyitja az utat a jövő karrierje számára, ezek a tulajdonságok lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy felsőoktatási lehetőségeket folytassanak.

  A legtöbb LLM-program rövidebb, mint a többi posztgraduális diploma, így a költségek jelentősen alacsonyabbak lehetnek. A program legpontosabb menetrendi adatait gyakran az intézmény pénzügyminisztériumától szerezheti be.

  A technológia folyamatos fejlesztése sokat példázó jogi problémákat vetett fel, és túl kevés médiatudós szakember vett részt ezek megoldásában. Az egyenlőtlenség bőséges potenciális terület a diplomások számára ezzel a fokozattal, lehetővé téve számukra, hogy jogosultak legyenek a nagyvállalatok, mint a szerzői jog végrehajtó vezetői és a szerződéses vezetők pozícióira. Bár az LLM általában nem teszi lehetővé a diplomás további jogosítványok nélküli gyakorlását, ez a diplomás szintű díj a médiaügyvédek, a szerzői jog és a védjegy munkatársai, az általános tanácsadó, a vállalati tanácsadók és a szabályozói munkatársak számára nyújthat munkát, fokozat.

  A médiajogban való LLM tanulmányozása teljes mértékben online megvalósítható, és számos program nyitva áll a nemzetközi jelöltek számára. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.