Keystone logo

9 LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Üzleti jogi tanulmányok Médiatörvény 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Üzleti jogi tanulmányok
  • Médiatörvény
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (9)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Üzleti jogi tanulmányok Médiatörvény

Általában egy adott érdeklődési területre koncentrálva az LLM a jogi területen végzős fokozatú. A legtöbb LLM programot teljes munkaidőben történő beiratkozáshoz egy év alatt tervezik.

Mi az a LLM a médiatörvényben? A gazdag és gyorsan bővülő terület, a program ezen a területen általában a média különböző formáinak szabályozására és irányítására koncentrál, ideértve a mozgóképeket, a művészetet és a zenét is. A szerzői jogi törvények intenzív tanulmányozása, mind nemzeti, mind nemzetközileg alkalmazva, valamint a más országokéival való összehasonlításuk, közös vállalkozás a diákok számára. A tanfolyamok a diákok közül választhatnak gyakran a kereskedelmi, adózási és bevándorlási törvények, valamint a szerződési jog. Bár a legtöbb program rendelkezik egy szabályozott alaptantervvel a szerzői és szórakoztatási joggal, a választott ajánlatokat jellemzően a hallgató személyes érdekei vagy karrierlehetőségei határozzák meg.

A hallgatók általában erős üzleti orientációt alakítanak ki, és nagyon ügyesek a tárgyalásokra, a jogi kutatásra és a szerződéskötésre. Amellett, hogy potenciálisan megnyitja az utat a jövő karrierje számára, ezek a tulajdonságok lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy felsőoktatási lehetőségeket folytassanak.

A legtöbb LLM-program rövidebb, mint a többi posztgraduális diploma, így a költségek jelentősen alacsonyabbak lehetnek. A program legpontosabb menetrendi adatait gyakran az intézmény pénzügyminisztériumától szerezheti be.

A technológia folyamatos fejlesztése sokat példázó jogi problémákat vetett fel, és túl kevés médiatudós szakember vett részt ezek megoldásában. Az egyenlőtlenség bőséges potenciális terület a diplomások számára ezzel a fokozattal, lehetővé téve számukra, hogy jogosultak legyenek a nagyvállalatok, mint a szerzői jog végrehajtó vezetői és a szerződéses vezetők pozícióira. Bár az LLM általában nem teszi lehetővé a diplomás további jogosítványok nélküli gyakorlását, ez a diplomás szintű díj a médiaügyvédek, a szerzői jog és a védjegy munkatársai, az általános tanácsadó, a vállalati tanácsadók és a szabályozói munkatársak számára nyújthat munkát, fokozat.

A médiajogban való LLM tanulmányozása teljes mértékben online megvalósítható, és számos program nyitva áll a nemzetközi jelöltek számára. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.