Keystone logo

7 LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Üzleti jogi tanulmányok Szórakoztatási jog 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Üzleti jogi tanulmányok
  • Szórakoztatási jog
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (7)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Üzleti jogi tanulmányok Szórakoztatási jog

A Master of Laws (LL.M.) fokozatot egy posztgraduális diplomát arra összpontosít, hogy egy speciális területen a jog. A nemzetközileg elismert diplomát körülbelül egy év teljes munkaidős osztályba keresni.

Egy LL.M. Szórakozás törvény egy posztgraduális diplomát arra összpontosít, hogy jog szerint arra vonatkozik, hogy a szórakoztató iparban. Amellett, hogy a tanulás az alapokat, a diákok gyakran van szükség, hogy vagy egy szerzői jogi vagy szellemi alkotások joga osztály és egy osztály a kommunikációs jog és politika. Meg kell, hogy két tanfolyamok az általuk választott, a lehetőségeket, beleértve a reklámot, e-kereskedelem törvények és zeneipar törvény, hogy csak néhányat említsünk.

Ha az egyén teljes ezekben az osztályokban, akkor képes lesz használni tudásukat a szórakoztató jog, beleértve a sajátosságait az osztályok választották maguknak, hogy segítsen a zenészek, színészek és más művészek és előadók navigálni a szórakoztató iparban.

Az ára, hogy tanfolyamok keresnek, LL.M.Szórakozás törvény függ, ahol a hallgató úgy dönt, hogy iskolába menjen. Nem csak az ár változik alapján a választott intézményt, attól is függ, azt az országot, amelyben a diák tanul.

Azok, akik keresnek LL.M. Szórakozás törvény általában már van egy jogi diplomát, amely lehetővé teszi számukra, hogy gyakorolják. Egyszer ők befejezik a specialitás tanfolyamok, képesek lesznek vitatkozni nevében ügyfeleik. Ez magában foglalhatja segít valaki, aki áldozata volt a szerzői jog megsértése, vagy segít az ügyfél, aki azzal vádolják a bűnözés. Emellett gyakran a tudás, hogy tárgyaljon foglalkozik nevében ügyfeleiket, hogy biztosítsák azok tisztességesen megfizessék tehetségüket.

Programok megszerzéséhez LL.M. Szórakozás törvény állnak a főiskolákon és egyetemeken szerte a világon, melyek közül sok online kurzusok hogy a diákok folytatja a munkát, vagy részt vegyen a többi kötelezettségeket tanulmányaik során.A kezdéshez egy természetesen keresni a programban alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.