Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 4 Jogi Mesterek  (LLM) Programok ban ben Közjog ban ben London, Egyesült Királyság 2023

4 LLM Programok ban ben Közjog ban ben London, Egyesült Királyság 2023

Áttekintés

London a fővárosa Egyesült Királyságban, a legnépesebb régió, ahol királyi család él. Ez a legnagyobb koncentrációja felsőoktatás Európában 412.000 hallgatók 43 egyetemeken.

Mi az a közérdekű törvény?
A közérdekű jog olyan jogterület, amelynek célja a köz védelmének elősegítése és a társadalmi igazságosság előmozdítása. A közérdekű jogászok számos különböző területen dolgoznak, mint például a környezetvédelmi jog, az emberi jogi jog és a polgári jogi jog. A közérdekű jogi diplomák nagyszerű lehetőséget jelentenek azoknak a hallgatóknak, akik olyan jogi karriert szeretnének folytatni, amely változást hoz közösségükben. A közérdekű jog tanulmányozása felkészítheti Önt a kormányzati, non-profit szervezeteknél vagy magánjogi irodákban való karrierre.

Milyen pályák állnak rendelkezésre a közérdekű jog területén?
A közérdekű jogra szakosodott joghallgatók számára számos különböző állás áll rendelkezésre. Néhányan kormányzati szerveknél dolgoznak, például az Igazságügyi Minisztériumban vagy az EPA-ban. Mások non-profit szervezeteknél dolgoznak, mint például az American Civil Liberties Union vagy az Amnesty International. Néhányan magánjogi irodákban dolgoznak, vagy olyan ügyfeleket képviselhetnek, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy ügyvédet alkalmazzanak. Nem számít, milyen típusú munkát szeretne, a közérdekű jogász végzettség lehetőséget ad arra, hogy a jog és a közrend értelmes területein dolgozzon.

Miért fontos a közérdekű jog tanulmányozása?
A közérdekű jog azért fontos, mert ez egy olyan jogi szektor, amelynek célja, hogy segítsen azoknak, akik nem tudnak segíteni magukon. Ez a jogterület hozzájárulhat a környezet védelméhez, az emberi jogok védelméhez és a társadalmi igazságosság előmozdításához. A közérdekű jogi szakemberek olyan területekre, egyénekre és csoportokra specializálódtak, amelyek kizsákmányolásnak vagy visszaélésnek vannak kitéve.

Mik azok a közérdekű jogi végzettségek?
Ha közérdekű jogi pályát szeretne folytatni, számos különböző diploma közül választhat. Egyes iskolák közérdekű jogi szakirányokat kínálnak, míg mások lehetővé teszik, hogy bármilyen típusú jogi végzettséget válasszon a közszolgálatra összpontosítva.

Mit fogok tanulni a közérdekű jogi diplomám alatt?
Közérdekű jogi diplomája során számos különböző témát fog tanulni, beleértve az alkotmányjogot, a büntetőjogot és a jogi kutatást. Azt is megtanulja, hogyan írjon hatékony jogi tájékoztatót, és hogyan képviselje az ügyfeleket a bíróságon. Az ilyen típusú képzés felkészíti Önt a kormányzati vagy magánpraxisban való karrierre.

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

Az LLM, másnéven Jogi Mesterdiploma egy olyan tudományos fokozat, mely népszerű a jogi alapdiplomával rendelkező hallgatók körében, akik alaposabb ismeretekre szeretnének szert tenni a jog egy területén. Az LLM képzések kutatás-orientáltak és általában egy évesek.

Olvass tovább

Szűrők

  • LLM
  • Egyesült Királyság
  • Jogi tanulmányok
  • Emberi jogi jogtanulmányok
  • Közjog
  • London
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek