We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

5 LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Emberi jogi jogtanulmányok Közjog 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Emberi jogi jogtanulmányok
  • Közjog
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (5)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular degree type

Popular study format

LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Emberi jogi jogtanulmányok Közjog

LLM in Public Interest Law kiváló választás azoknak, akik, hogy a világ egy jobb hely. Azok, akik ezt a diplomát a lehetőséget, hogy vegyenek részt a közszolgálati azáltal, hogy speciális jogi tanácsadója jótékonysági, nonprofit szervezetek, kormányzati szervek és a vállalkozások számára.

&nbsp

Mi az LLM in Public Interest Law? Ez egy posztgraduális végzettség megszerzéséhez, általában fenntartva, akik már elvégezték valamiféle formális jogi oktatás. Azok, akik folytatni ezt a LLM Ehhez szerezni egy speciális tudásukat egy adott területen a közérdekű törvény. Mivel ezen a területen széles és változatos, számos utak a kutatásban, ahonnan a diákok választhatnak. Tanulmányi területek közé tartoznak az emberi jogok, a környezetvédelem és a fogyasztóvédelem.

&nbsp

Megszerzése LLM in Public Interest Law biztosít számos előnnyel jár.Azok, akik ezt mértékben képesek építeni a meglévő jogi ismeretek, hogy legyen szakértői egy adott területen a jog. Ez lehet, hogy azok igen értékes eszközök, mind a köz-és magánszféra.

&nbsp

Nehéz felmérni a pontos költség kereseti ilyen mértékű, mint a tandíj és a megélhetési költségek függ az ország és az intézmény. Emiatt fontos, hogy a leendő hallgatók alaposan tanulmányozzák a kapcsolódó kiadásokat a programok, amelyekben ők is érdekeltek.

&nbsp

Azok, akik egy LLM in Public Interest Law tartják szakértők a saját területén, és mint ilyenek, versenyképes helyzetbe a foglalkoztatás. Diplomások is munkát találni a kormányzati szervek, nonprofit szervezetek és érdekképviseleti csoportok. Hagyományos magánpraxist is egy lehetőség, csakúgy, mint a házon belüli tanácsot pozíciókat vállalatok és más üzleti vállalkozások.

&nbsp

Sok intézmény fogadja online alkalmazások ekkora. Célszerű alaposan tanulmányozzák a felvételi követelményeket, mielőtt benyújtja pályázatát. Ez az információ könnyen megtalálható ezen a programon keresztül lista. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.