Keystone logo

17 LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Polgári jogi tanulmányok Közjog 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Polgári jogi tanulmányok
  • Közjog
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (17)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Polgári jogi tanulmányok Közjog

Az LLM vagy Master of Laws egy fejlett diplomát szakosodott a hallgatók, akik befejezte az előzetes egyetemi programok. Azok, akik a programot szeretnék tenni, ezt meg kell tenniük, ha érdeklődnek a törvényes pályafutás iránt.

Mi az a LLM a közös jogban? Az LLM arra összpontosít, hogy a hallgatók mélyreható tárgyalóterem képzése mellett megértsék a történelem a jogrendszer, a joggyakorlat és a tudomány és az elmélet mögött egy adott országban. A közös jogú tanfolyamok több szakosodott jogterületet is magukban foglalhatnak, mint például a polgári és a környezetvédelmi. Nemcsak a diákok tanulhatják meg a törvény sajátosságait, hanem részt vehetnek olyan kurzusokon is, amelyek erősítik az analitikus és a kritikai gondolkodás képességét, és ösztönzik a valós idejű tüntetéseket és részvételt.

A LLM tanfolyamokon a vita művészetének ismerete lehetőséget ad Önnek a kommunikációs, bemutatási és jogi navigációs képességek megerősítésére. Ezek a készségek hasznosak lehetnek más oktatási programok magasabb képesítésének megvalósításában, személyes projektek elvégzésében és karrierlehetőségek megszerzésében.

Az LLM program költsége attól függ, hogy mennyi idő van a programban és a programot kínáló iskolában. Figyelembe kell vennie a jogszerű tartózkodási helyét és az iskola helyét is, valamint a szükséges tanfolyamok számát.

A közös jogú karrier folytatása segíthet abban, hogy felkészüljenek az országában zajló tanári vizsgára, különösen akkor, ha képzett gyakorló ügyvédgé válik. Még akkor is, ha úgy dönt, hogy nem veszi át a vizsgát, a közös jogú karrier vezethet ahhoz, hogy tanácsadóvá vagy paralegálissá váljon egy megfelelő ügyvédi irodával. Ön is dönthet úgy, hogy egy nonprofit szervezetnél dolgozik, vagy segít jogi csapat irányításában vagy jogi tanácsadást nyújt. Más általános jogú karrier lehet az egyetemeken.

Programokat lehet venni egy résztvevő egyetemen vagy online. Mindez az Ön személyes preferenciáitól függ. Menjen tovább, és keresse meg az Ön programját, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával az űrlap kitöltésével.