Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 23 Jogi Mesterek  (LLM) Programok ban ben Környezetvédelmi jog 2023

23 LLM Programok ban ben Környezetvédelmi jog 2023

overview

LLM környezetvédelmi törvény programok megvizsgálja a politikai és jogi kérdéseket érintő környezetvédelmi, éghajlat-változási politika, a természeti erőforrások törvény, átfogó hangsúlyt a hatását a gáz és az olaj. Az LLM a környezetvédelmi jog teljes mértékben működőképes jogi diplomát, és az Ön számára a szükséges specializáció dolgozni a környezetvédelmi jog területén. Számos felsőoktatási intézmény található, izgalmas helyszín a világ kínál LLM környezetvédelmi törvény programokat.

LLM környezetvédelmi törvény és interdiszciplináris programok felölelik a jogi, politikai és emberi jogi kérdések a környezetvédelem. Között a potenciális lehetőségek is rendelkezésre állnak a diplomaszerzés pozíciókat szövetségi, állami és külföldi kormányok és ügynökségek, nemzetközi szervezetek, nem kormányzati szervezetek, a magánpraxist, társasági jogi osztályokat, és a tanári állások.

Olvassa el az alábbi programokat, hogy többet tudjon 1 LLM Környezetvédelmi jogi diplomát. Előfordulhat, hogy a programot már keres!

read_more

filters

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Nemzetközi jog tanulmányok
  • Környezetvédelmi jog
fields_of_study
  • Jogi tanulmányok (23)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format