Keystone logo

23 LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Közigazgatási jogi tanulmányok Jogi kormányzás 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Közigazgatási jogi tanulmányok
  • Jogi kormányzás
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (23)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Közigazgatási jogi tanulmányok Jogi kormányzás

Az LLM általában nyitott az olyan hallgatók számára, akik egy egyetemi vagy szakmai jogi képesítéssel rendelkeznek. Azonban bizonyos programok a hasonló, de kapcsolódó területeken hasonló tanúsítással rendelkező hallgatók számára is elérhetők lesznek.

Mi az LLM a jogi irányításban? Gyakran az intézmény helyi szabályozásának hátterében állnak, a jogi igazgatásban tanúsítvánnyal rendelkezők általában a vállalati vagy szakszervezeti folyamatokban tanulmányozzák a törvények végrehajtását és végrehajtását. Általában, de nem mindig, a kormányzás tanulmányozása párosul a kockázatkezelési stratégiákkal és a megfeleléssel kapcsolatos képzéssel, különös hangsúlyt fektetve a vállalatirányítás sikeres végrehajtására az üzleti egységen belül. A diákok gyakran vizsgálják a vállalati jog jelenlegi helyzetét mind helyi, mind külföldön, és új megoldásokat dolgoznak ki a mai témákban.

Az ezen a területen szerzett tudósok számos hasznos készséget nyerhetnek, amelyek tovább növelhetik karrierjüket és személyes fejlődésüket. A diplomások gyakran kivételes tehetséget mutatnak problémamegoldás, üzleti adminisztráció és interdiszciplináris gondolkodás, valamint kiváló kommunikációs készség.

A tandíjak mértéke a különböző programok és országok között változhat. Mivel az LLM-odaítélési programok gyakran elfogadják a nemzetközi hallgatókat, a diákok állampolgársága is befolyásolhatja a részvételi összköltséget.

A kockázatkezelés és a megfelelés érett területek a diplomások számára. Míg a törvények mestere nem elegendő ahhoz, hogy a legtöbb területen gyakorolhassa a jogot, a diákok vállalati ügyvédek, kockázatkezelők, kockázati tanácsadók, megfelelést végző tisztviselők, felügyeleti igazgatók és kockázatelemző szakemberek számára további oklevelekkel vagy vizsgákkal rendelkezhetnek. Az egyéb magas szintű pozíciók, amelyek rendelkezésre állnak a kiegészítő hitelesítési lehetőségek nélkül, magukban foglalják a vállalati titkárságokat, jogi asszisztenseket és paralegalitásokat. Végül a diplomások is használhatják irányítási szakértelmüket, hogy az ügyvédi vezetők vagy a multinacionális jogi osztályok vezetői.

Az LLM jogi irányításának elvégzése a világ több pontjáról is elvégezhető, és segít a nemzetközi karrier megindításában. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.