Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Távoktatás Jogi Mesterek  (LLM) Programok ban ben Jogi kockázatkezelés ban ben Amerikai Egyesült Államok 2023

1 Távoktatás LLM Programok ban ben Jogi kockázatkezelés ban ben Amerikai Egyesült Államok 2023

Áttekintés

Mi a jogi kockázatkezelés?

A jogi kockázatkezelés a vállalkozásban vagy más szervezetben előforduló jogi problémák előrejelzésének, mérséklésének és tervezésének folyamata. A jogi kockázatkezelés segít a vállalatoknak elkerülni a pénzügyi veszteségeket, a jogi költségeket és a rossz közkapcsolatokat. A jogi kockázatkezelés célja az olyan helyzetek proaktív megelőzése, ahol jogi problémák adódhatnak. A jogi kockázatok egyéneket, részlegeket, csapatokat vagy egész szervezeteket érinthetnek. Néhány példa a jogi kockázatkezelési technikákat alkalmazó üzleti területekre: szerződések létrehozása, szabályzatok írása és alkalmazottak felvétele.

A jogi kockázatkezelők jól ismerik a közjogot és a vállalati politikát. Képesek azonosítani a problémákat, mielőtt azok felmerülnének, stratégiákat dolgozhatnak ki a problémák megelőzésére, és terveket készíthetnek a jogi problémák kezelésére, amikor azok előfordulnak. A jogi kockázatmenedzserek segítik a szervezeteket abban, hogy mindenkor a jogszabályoknak megfelelően működjenek, miközben továbbra is üzleti célokat követnek. A jogi kockázatkezelés végső célja a jogi problémák elkerülése. Ha azonban jogi problémák merülnek fel, egy hatékony jogi kockázatmenedzser biztosítja szervezetük számára a lehető legjobb eredményt.

Milyen előnyei vannak a jogi kockázatkezelés egyetemi tanulmányainak?

A jogi kockázatkezelést tanuló joghallgatók megtanulják, hogyan minimalizálják és tervezzék meg a vállalkozás működésével kapcsolatos kockázatokat. A törvények és rendeletek megértése lehetővé teszi számukra, hogy szervezetük értékes tagjaivá váljanak. A hallgatók megismerhetik a jogi folyamatokat, az ítélkezési gyakorlatot és a kormányzati felelősséget is, lehetővé téve számukra, hogy olyan karriert folytassanak, ahol erre a szakértelemre szükség van.

Mit fogok tanulni a jogi kockázatkezelési diplomám alatt?

A hallgatók megismerkednek a jogi folyamatokkal, az ítélkezési gyakorlattal, a kormány felelősségével és a különböző iparágakra vonatkozó jogszabályokkal. A jogi kockázatkezeléssel foglalkozó hallgatók megtanulják a törvények betartását, miközben üzleti tevékenységet folytatnak. Emellett gyakorlati ismereteket szereznek a szerződésekről, a szabályzatokról és a felvételi eljárásokról.

Mit kezdhetek jogi kockázatkezelési végzettségemmel?

Számos üzleti szektor megköveteli a jogi folyamatok, az ítélkezési gyakorlat és a kormányzati felelősség ismeretét, és számos olyan szerepkör áll rendelkezésre, akik előre tudják látni és mérsékelni a jogi kockázatokat. A hallgatók diplomájukat különféle területeken dolgozhatják, mint például a kiskereskedelem, a technológia, a repülés és az ingatlanügy. Kisvállalkozási tanácsadással is foglalkozhatnak, vagy saját, jogi kockázatkezelésre szakosodott céget nyithatnak.

Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

Az LLM, másnéven Jogi Mesterdiploma egy olyan tudományos fokozat, mely népszerű a jogi alapdiplomával rendelkező hallgatók körében, akik alaposabb ismeretekre szeretnének szert tenni a jog egy területén. Az LLM képzések kutatás-orientáltak és általában egy évesek.

Az online vagy távoktatás az elektronikus média és az információs és kommunikációs technológiák (IKT) oktatásban történő alkalmazását jelenti. Az online tanulás révén az ember bármikor és bárhonnan hozzáférhet az oktatáshoz, elérhető internetkapcsolattal.

Olvass tovább

Szűrők

  • LLM
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Jogi tanulmányok
  • Közigazgatási jogi tanulmányok
  • Jogi kockázatkezelés
  • Távoktatás
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek