Keystone logo

2 LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Közigazgatási jogi tanulmányok Jogi kockázatkezelés 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Közigazgatási jogi tanulmányok
  • Jogi kockázatkezelés
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Közigazgatási jogi tanulmányok Jogi kockázatkezelés

A diákok versenyelőnyt és fejlett tudást biztosítanak, az LLM egy globális szintű posztgraduális diploma. A törvények mesterként is ismert, a hallgatók többsége a teljes munkaidőtől számított egy éven belül elvégzi a tanulmányait.

Mi az LLM a jogi kockázatkezelésben? A vállalkozások és a törvények kereszteződésében a jogi kockázatkezelést végző hallgatók gyakran multidiszciplináris terhelést hordoznak. A fiduciárius menedzsment, a vállalatirányítás és a jogszabályi megfelelés ezeknek a fokozatoknak a hagyományos fókuszpontja, a diákok képzése a pénzügyi és jogi kockázatok felmérésére és kezelésére a különböző típusú entitások számára. A választási ajánlatok jellemzően számviteli és etikai kurzusokat, valamint szabályozási felméréseket végeznek speciális jogi területeken, például az egészségügyben, a biztosításban, a környezetvédelmi jogban és a pénzügyi szolgáltatásokban.

A hallgatók számos olyan készséggel rendelkeznek, amelyek a hallgatók számára fejleszthetők, beleértve a kockázatkezelést, a vállalati vezetést és a kritikai gondolkodást. A magán- és a közszférában nagyra értékelték, ezek a tulajdonságok segíthetnek a diplomásoknak a karrierépítés terén, és lehetővé teszik számukra, hogy kedves pénzügyi döntéseket hozzanak.

Minden intézmény eltérő módon határozza meg díjazási ütemtervét, és az árak egy tanévtől a másikig változhatnak. Többek között a költségeket befolyásoló lehetséges tényezők közé tartozik a teljes hitelidő, a tartózkodási hely és az egyetemi helyszín.

A szabályozások folyamatosan változó jellege és az üzleti vállalkozások állandó globalizálása bőséges lehetőséget kínál a diplomások számára. A polgári és a magánszektorban dolgozó karrierhez hasonlóan a diplomások olyan feladatokat látnak el, mint a kockázatkezeléssel foglalkozó tanácsadók, a belső ellenőrzési menedzserek, a kockázatelemzők, a megfelelőségi tisztviselők és a pénzmosás elleni elemzők. Azok az iparágak, ahol ezeket a diplomásokat általában megtalálják, közé tartozik az egészségügy, a helyi és a nemzeti kormány, a biztosítás, a számítógépes biztonság és a pénzügyi szolgáltatások.

Az LLM a jogi kockázatkezelésben megadhatja a kulcsot számos új karrier-ajtó megnyitásához. Míg egyes programok legalább részleges részvételt igényelnek az egyetemeken, sok szakterület ebben a szakterületen teljesen online elvégezhető. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.